ÜRÜNLER
Buğday, Arpa, Mısır, Soya Fasulyesi, Baklagiller, Ayçiçeği, Kanola, Pamuk, Şeker Pancarı, Çeltik, Patates, Soğan, Sarımsak, Pırasa, Yer Fıstığı, Lahana, Brokoli, Karnabahar, Havuç, Turp, Patates, Domates, Biber, Salatalık, Acur, Kavun, Karpuz, Kabak, Marul, Maydanoz, Tere, Roka ve diğerleri
Kış (kök-taban) gübresi olarak B5A kullanımı (1.Uygulama)

Kök veya taban gübresi olarak gübreleme Türkiye’de bölgelere bağlı olarak Ekim-Kasım-Aralık aylarında yapılmaktadır.(Diğer ülkelerde her ülke kendi mevsim durumlarını dikkate alarak kök gübresi kullanım zamanını belirlemelidir). Sulu tarımda mevcut sulama sistemlerinin herhangi birisi ile ve toprak analizinde belirlenen organik madde miktarı dikkate alınarak, bu kitapçıkta açıklamalı olarak anlatıldığı gibi hazırlanıp uygulanmalıdır.

Bahar (çim) gübresi olarak B5A kullanımı (2.Uygulama)


Bahar veya çim gübresi olarak gübreleme Türkiye’de bölgelere bağlı olarak Mart-Nisan-Mayıs aylarında yapılmaktadır.(Diğer ülkelerde her ülke kendi mevsim durumlarını dikkate alarak kök gübresi kullanım zamanını belirlemelidir). Sulu tarımda mevcut sulama sistemlerinin herhangi birisi ile ve toprak analizinde belirlenen organik madde miktarı dikkate alınarak, bu kitapçıkta açıklamalı olarak anlatıldığı gibi hazırlanıp uygulanmalıdır. Bu uygulamada dikkat edilecek en önemli konu 1 kg.B5A’nın 800 litre su ile karıştırılarak, gece (toprak soğukken) uygulanması zorunluluğudur.

Ürün (hasat) gübresi olarak B5A kullanımı (3.Uygulama)

Ürün kalitesini ve verimini artırmak için3.kez B5A uygulamasını şirketimiz önermektedir. Bu uygulama Türkiye’de bölgelere bağlı olarak Mayıs-Haziran-Temmuz aylarında yapılmaktadır.(Diğer ülkelerde her ülke kendi mevsim durumlarını dikkate alarak kök gübresi kullanım zamanını belirlemelidir). Sulu tarımda mevcut sulama sistemlerinin herhangi birisi ile ve toprak analizinde belirlenen organik madde miktarı dikkate alınarak bu kitapçıkta açıklamalı olarak anlatıldığı gibi hazırlanıp uygulanmalıdır. Bu uygulamada dikkat edilecek en önemli konu 1 kg.B5A’nın 800 litre su ile karıştırılarak, döllenme sonrası ve gece (toprak soğukken) uygulanması zorunluluğudur.

B5A sıvı organik gübreyi denemek için; http://www.aldesem.com/419-b5a-organik-sivi-gubre.html
Saygılarımızla