gultekyn_dabanca Cevap: altın çilek nedir , nasıl yetiştirilir, pazar alanı altın çilek yetirştirmek istiyorum fakat pek bilgi sahibi değilim tohum temini, pazarlama olanakları, toptan fiyat, kurutma işlemi gibi konularda yardım ...
narici Cevap: altın çilek nedir , nasıl yetiştirilir, pazar alanı Sayın editörler, Bunu ilgili başlıga aktarsanız!
cesurturk Cevap: altın çilek nedir , nasıl yetiştirilir, pazar alanı Altın çilek yetiştirmek ve meyvesini satmak isteyenler lütfen benimle irtibata geçsin.
selahattin_yilmaz Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği Bu başlığı ayrıntılı şekilde incelerseniz istediğiniz bilgilere ulaşacaksınız. Ayrıca fizibilitesini araştırırsanız sizin için ekonomik olup olmayacağını bulabilirsiniz.
kum9 Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği Yer kiraziyla ilgili, budama hususunda farklı tavsiyeler var. Kimi tek dallı olarak, kimide 4 ana dallı olarak yetiştirilmesini tavsiye ediyor. Bu hususta kesin bilgisi olan var mı?
narici Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği Sürgünde sararan yapraklar döküldü, tepede dört sürgün belirdi. Dipten de yeni sürgünler gözüküyor.
cesurturk Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği kum9;54283 yazdıYer kiraziyla ilgili, budama hususunda farklı tavsiyeler var. Kimi tek dallı olarak, kimide 4 ana dallı olarak yetiştirilmesini tavsiye ediyor. Bu hususta kesin bilgisi olan var mı? Çok dallı olması diğerlerinin güneşini kesebilir 2-3 dal daha uygundur
warriar Cevap: YER KİRAZI YETİŞTİRİCİLİĞİ selamlar volkan canakkalede oturmaktayım rica etsem bana tohum verebilirmisin.4 donum yerim var ayhan turan
sunrise Cevap: altın çilek nedir , nasıl yetiştirilir, pazar alanı tohum konusunda yardımcı olabiilirim
balbocedi Cevap: altın çilek nedir , nasıl yetiştirilir, pazar alanı sunrise;54303 yazdıtohum konusunda yardımcı olabiilirim beleşmi paraylamı?
rolex09 Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği Arkadaşlar bende altın çilek ile ilgili her bulduğum yazıyı okuyorum. Tohumdan deneme üretimi yapmaya hazırlanıyorum. Ancak kış sezonu için sera da başlangıçta 20 derece meyve döneminde 25-30 derece arasında verim alınacağı yazılıyor. ancak yaz dönemi açık alanda malum Aydın bölgesi 35-40 derece sıcak oluyor. bu derecelerde bu bitkiyi yetiştirebilirmiyz. eğe yetiştirebilen varsa 3000 adet fide dikmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız iiçin teşekkürler
cesurturk Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği rolex09;54371 yazdıArkadaşlar bende altın çilek ile ilgili her bulduğum yazıyı okuyorum. Tohumdan deneme üretimi yapmaya hazırlanıyorum. Ancak kış sezonu için sera da başlangıçta 20 derece meyve döneminde 25-30 derece arasında verim alınacağı yazılıyor. ancak yaz dönemi açık alanda malum Aydın bölgesi 35-40 derece sıcak oluyor. bu derecelerde bu bitkiyi yetiştirebilirmiyz. eğe yetiştirebilen varsa 3000 adet fide dikmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız iiçin teşekkürler Aydın bölgesinde yetiştirenler var diye biliyorum dikim işlemini şimdi yapmayacaksınız sanırım.
ubeyd Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği Yazın acık alanlarda yetiştirebilirsiniz. Acık alanlar için bu sıcaklıklar sorun olmaz.
kum9 Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği 30 kök diktim, biraz geç kalmışım. Yeni yeni çiçekleniyor.
uveyik_kusu Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği benim çilekler yeşil hala yiyemedik acaba yanlış bişey mi yaptım ya da yapmadım anlamdım ki dirsek falan kırılacakmıydı ya da 🙁
cesurturk Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği uveyik kusu;54572 yazdıbenim çilekler yeşil hala yiyemedik acaba yanlış bişey mi yaptım ya da yapmadım anlamdım ki dirsek falan kırılacakmıydı ya da 🙁 Sayın üveyik kuşu ilk sene acemilik olur, bırakın kendi halinde büyüsün, siz sadece susuz bırakmayın yeter.
usercan Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği sa cok ilginc geldi bana bu site ben Amerikada yasamaktayim ilginc bitkilerden birtek burda goji berry biliyorum burda gordum bilinen bir meyve digerlerinide basbakanimiz kullaniyormus ondan duydum tv den ilginc buralarda oralardan is yapabilecegimiz alanlar varmi ya alamk satmak falan