Cevap: Dünyada Devreim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübre ile Mecirmekte Kök fark
sayityildiz;8972 yazdıseninle şunu paylaşabiliriz 4-5 yıl sonra topraklarımızda b5a kullandığımız taktirde topragın gübre ihtiyacı bu günki gibi olmayacaktır çok daha az olacaktır.hatta hiç gübre kullanmasan bile azda olsa ürün alabileceğin bir konuma gelecektir topraklarımız
yukarıdaki alıntı yaptığım mesajınızda; gübre ihtiyacının azalacağında hemfikiriz. ama devam eden kısmında fikirlerimiz uyuşmuyor. hiç gübre kullanmasan bile azda olsa ürün....
hiç gübre kullanmamak mümkün değilmiş demekki. benim açıklığa kavuşturmak istediğim kısım sadece bu.
B5A ürününü kullanmadım ama denemek isterim. Toprağa faydalı olacağını anlıyorum. Bu ürün Kimyasal gübre desteği olabilir. kullanacağınız gübre miktarını azaltabilir. O zaman da şöyle bir durum daha ortaya çıkıyor. Azalttığı gübre miktarı ile b5a nın fiyatını karşılaştırdığımız zaman üretici açısından ne kadarlık bir fayda sağlayacaktır. Eğer maddi olarak üreticiden aynı miktar para çıkacaksa, biliyorsunuz ki insanımız alıştığı yöntemi tercih edecektir.
Bu arada sitenizi inceledim. Fazla objektif gelmedi bana. Anlatılanlar global değilde Bilimsel verilere dayanmalı.
saygılar...