Cevap: Oldugunuzde kabrinizin uzerine ekilmesini istediginiz bitkiler.
eşkiya;48755 yazdıKİM MEZARINA NE DİKİLMESİNİ İSTİYORSA BuRAYA YAZSIN VASİYET ETSİN BEN GELİR DİKERİM:😃
selahattin abi sana özllikle chandler ceviz dikeceğim o cevize baktıkça beni hatırla senin yolladığın cevizlerden 😃 iboya bi süs ağacı süs elmsı falan latince ismini bulup mezarının üzerinede çim falan ekerim tabiatcı abiye özellikle kendim aşıladığım bi şebin cevizi dikeceğim bana aşılama konusunda çok yardımcı oldu ubey abiye yine kendim aşıladığım bir asma dikeceğim mezarının üzerinede ay çiçekleri ekeceğim😃 selosele de kendim aşıladığım bir kiraz ağacı dikeceğim yapamazsın sen demişti burbal abiye özellikle çam türü bişi o çok meraklı çam ağaçlarına bol bol fotoğrafını çeker öbür dünyada foto çektiğine takıldım diye kızmıştı aklıma bunlar geliyo başka istiyen vars bildirsin😃
Ya eskiya sen ne ettin yaw ? Cevizde ceviz.Olmaz tabiatci abi bir kralice ari ve kucuk bir kovan ilen az papatya .Ubeyde abi agirdir ona yakisan guldur .Ubeyde abi bu kiyagimi unutmayasin.😃Selehattin abiylen beni karistirma biz deve dikenine talim 😃Saga gelince ne etcez .Omrun uzun ve guzelliklerle dolu, olsunda salla gitsin gerisini be .