Cevap: MERHABA
Tekrar merhaba;
Nihayet tohumlarımın bir kısmını toprakla buluşturabildim.
Çilek,biber,marul,havuç tohumlarımızı sadece torf kullanarak viyollere yerleştirdim.
sulamayı da yaptıktan sonra üzerini plastik bir örtü ile kapattım.Fotoğraf çekmeye vakit bulamadım ne yazık ki.İki küçük kızımla bunları bile yapabildiğime şükrediyorum.ama en kısa zamanda görüntüleyip sizlerle paylaşacağım.
Bir de gül ağacı tohumları almıştım.Onları da sıkıştırıverdim araya.Umarım doğru zamandır.Çok üzülürüm çünkü.
Pembe domates tohumlarımı tohum dolabımı alt-üst etmeme rağmen bulamadım.Artık yarın köy pazarına uğrayacağım bir.Umarım bulabilirim.
Geriye kavun,karpuz,roka,fındık turp,mısır,fasulye ve bezelye,ay çiçeği tohumlarım kaldı.Bezelye için çok geciktim galiba.Yanlış hatırlamıyorsam bezelyeler kışa girerken dikilmeliydi.Diğer tohumların dikim zamanı hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Bol güneşli, akşamüstü oldukça rüzgar alan bir terasım var.Tüm bu bitkileri yetiştirebilir miyim doğrusu çok endişeliyim.
Neyi,nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
Ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum ama inanılmaz keyif alıyorum.
Hele kızlarım nasıl hevesle yardım ettiler bana bilseniz.Çok keyifli bir haftasonu geçirdik.Gerçi onlar en çok sulama kısmından hoşlandılar sanırım.Çünkü kendilerini de sulamışlardı bol bol🙂