Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz
sebasteli;53247 yazdı
bence insanlar rejim yapmalı rejim yapmak kendi bedenine ve etrafındakilere saygı duymaktır çünkü rejim yaparak hem vücudun hoş ve sağlıklı olur hemde etrafındakiler için güzel bir görsellik olur gibi karıştı ama yani hem elbise alacak olduğunda dükkan dükkan dolaşmazsın canın ne isterse onu alırsın gibi yani rejim yaparak hoş bir bedene sayip oluna bilir buda rejim yapan için bir sürü artı getirir güzel olur hoş olur karşıdakiler beyenir falan ama çok yemek hayatımızda birsürü eksi ler getirir şişgo oluruz kıyafet bulamayız göze hoş gelmeyiz sağlıksız oluruz çok yediğimizden israf olur boşa gider falan rejim gerekli rejim yapan insan iyidir😃
Bence, kisi kendisini nasil iyi hissediyorsa o rejimi yapmali. Ben kendimden denedim, aksam 18.00 den sonra, sabah kahvaltiya kadar bir sey yemezsem, kilo verebiliyorum, ve rejime de spora da gerek kalmiyor. Ilk 3-4 gun zorlaniyor insan ama, alisiliyor.
Sn.Ubeyd'in dusuncesi cok dogru,oruc, kisinin nefsi ile mucadelesidir. Kilo verebilmek yaninda, cok daha guzel kazanimlar elde ediliyor.