Cevap: Kombu Çayı' nın Faydaları ve Yapılışı
Selamlar herkese geçmiş olsun Allah hepimize acil şifalar versin sağlığımız sıhatimiz iyi olsun.
Öncelikle kombu cayinin içinde bulunan %1 Alkolden bahsetmek istiyorum.
Hepimizin günlük kullandığı muz, portakal, erik, şeftali gibi meyvelerde ve bal, ekmek, yoğurt gibi yiyeceklerde de bulunur. Ayrıca salataLara , çorbalara vs katılan sirke içinde de alkol bulunmaktadır. Ben 57 yaşındayım . Kombu cayıyla 10 sene önce bir akrabam vasıtasıyla tanıştım. Babaannem kanser idi ve öleceği söyleniyordu . Hocalar , doktorlar , ilaçlar ne yapıldıysa kanser durmadı ve bütün vücuda yayıldı . Annem kombu çayını duyduktan sonra biz düşündük bunu da deneyelim dedik 2-3 aya yakın hergün düzenli olarak içti . Ve kanseri vücudundan attı . 96 yaşında yaşlılıktan vefat etti.
Bunun üstüne ben kombu cayını kaybettim diyabet hastasıyım , kalp ve tansiyon hastasıyım.Çok aradım ve internetten bulup satın aldım kızım ben ailem kullanıyoruz. Günde 3 kez insulin vuruluyorum. Artık iki kez vuruluyorum ve dozu azalttım , Kalpten yana bir problemim yok ve tansiyonum normal. Kızımın idrar yolu iltihabı vardı . Ona içirdim ilk içtiği zamanda kasıklarında ara sıra şiddetli ağrılar oluyordu. Doktora gittik ve iltihap söküldüğünü öğrendik. Bende kızımda çok sağlıklıyız. Ve severek içiyoruz