Cevap: ''Cekirdekten Cevrecilik'' !!!!!!!!!!!
tavsanca;21264 yazdıSıtenizin "uzmansel" bir yapılanma içinde oldugunu dusunmuyorum. Ancak, duygusal gerekceleri doganın aklı ile biribirine karıştırmak gibi bir yanılgı içinde olduğunu düsünüyorum.Bu durum aşagalık bir noktadır.:o
Sözleriniz kalitesiz ve aşağılayıcı! Uzmanlık sitesi bahceselde olunca arkadaşlar UZMANSEL ismini vermişler, ama "uzmansel bir yapılanma" sözünüzden alay konusu edildiğini hissediyorum ve sizin adınıza üzülüyorum. Bu kadar faydalı bir servise ancak saygı duyulması gerekir.
Doğada akıl buluyorsunuz galiba? bu doğanın gövdesi başı neresi ki aklı oluyor? bakın sizde bazı fikirlerinizi ilim adına duygularınızla karıştırmıyormusunuz? İnsan sadece maddeden ibaret değildir. Duygular hayatımızın her anında bizimledir. Bilimsel gerçeklere ters düşen bir meslek hatası varsa bu sitede söyleyin tartışalım. Doğrusunu bulalım.
Amaa Eğer Allah ve peygamber sözlerine bu sitede katlanamıyorsanız siz bilirsiniz. Böyle site başka yerlerde de bir tık mesafenizde bulunuyor. Değil mi?
Doğa Kudret elinin bir sanatıdır. Kendi aklı olamaz. Akıl insanlara verilmiştir ancak onuda kullanmasını bilenlere...