Cevap: Çapa Makineleri Hakkında
Arkadaşlar bu çapa makinası kuyruk milinin değişik şekillerde kullanımı ile ilgili bilgisi yada uygulaması olan varmı. Teknik kriterler nelerdir acaba. Ben netten çok sağlam bilgilere ulaşamadım bu aparatları nerden ve nasıl temin edeceğiz.bir kaçtane buldum onlarda sadece çapa santrifujuna 500 TL para istiyorlar daha kargosu bile eklenmeden. makina kaç para ki santrifuj 500 TL olsun En son 12.08.11 tarihinde aydınlatırlar umuduyla Yağmura mail attım onlardanda bir cevap gelmedi (Sayın Serkan Saraç Bey'in dikkatine)Tamam bu makinelere kuyruk mili takıyorsunuzda ne işe nasıl yarayacak hangi aparatlar hangi makinelere uygun Bir tek çin malı bir çapanın orjinal kuyruk milı ekipmanlarına ulaşabildim.Yağmura attığım mail aşağıdadır.Saygılar...
Selam,
Yağmur marka Y.E.T 250 Yanmar motor L48AE model kodlu 2008 yılında alınan bir çapa makinasına sahibim ve çok memnunum.Öncelikle çok kaliteli ürününüz için teşekkür ederim.Sizlere bir iki sorum vardı yanıtlarsanız çok sevinirim.
1-Bu motorun gerçek teknik verileri ve bilgileri nelerdir bu makina 3.5 kw 4.7 hp midir yoksa 4.2 kw 5.5 hp midir.
2-Kuyruk miline bağlanabilecek hangi marka ve özelliklerde santrifüj uygundur veya önerebilirsiniz santrifüjun makinaya uyumlu olabilmesi için hangi teknik verileri taşıması gereklidir. d/d gibi
3-Aynı şekilde kuyruk miline hangi marka ve özelliklerde ilaçlama pompası bağlayabilirim.
Kuyruk mili aparat uygulaması hakkında sitenizdede görsel olarak yer verebilmeniz mümkünmüdür.İnternet üzerinde ne kadar inceleme yaptımsada çapa makinası kuyruk miliyle çalışan bir su pompasına ne görsel nede yazı ile rastlayamadım. Makinalarınız için diğer markalarda olduğu gibi bahse konu uygun aparatları var ise üreten üretici firmalara siteniz aracılığıylada yönlendirme yapmanız mümkünmüdür.
Önerileriniz benim için son derece önemlidir!
Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür eder, Başarılarınızın devamını dilerim.,
Saygılarımla; Göksel ÜNSAL