Cevap: Selam
Selam Tabiatcı,
Bahsetiginiz Projeyi Size Şöyle İzah edeyim,
Ben MCU yani Micro Kontrol Ünitesine Program Yazıyorum ve aynı zamanda Devre Dizaynıda Yapıyorum Yani Tabiri caiz'se Bu işde Alaylıyım,
Şimdi Siz eliniz ile Vanaları Açıp Kapatmanıza gerek yok neden çünkü ben Programa yazıyorum sizin istediklerinizi ,Atıyorum bana dedinizki hem Günlük ,Haftalık ,Aylık,ve Senelik Bir Devre olsun ben Bunun Çalışma Zamanlarını gireyim O zamanlar arasına gelince çalışsın istedigim zaman aralıgının dışında ise Dursun,bu istediginizi Bir Firmaya 1 adet numune olarak zaten hazırlıyorum, Ancak Yaptıgım kontrolör LCD ekranlı Ekrandan menüye girip zaman aralıklarını set ediyorsunuz sonra Sizn istediğiniz zamanlarda kendisi otomotik suyu açıp kapatacak isterseniz Havanın Yağışlı oldugunu da algılatırıp Sulama işlemini yaptırmayız,Tankınızdaki Suyun ne kadar kaldıgını da digital olarak yada Led ışıklar ile Gösterebilirim Tankınızda Su kalmadıgında Otomotik olarak Devreye girebilir,Şamandıra Sistemleri herzaman Sakıncalıdırlar neden derseniz Mekanik olan her şey hele hele su ile teması varsa kesin bir gün kitlenebiliyor ancak elektronik olarak yapıldıgında Mekanik hiç bir şey yok dolayısıyla daha saglıklı ve uzun ömürlü oluyorlar,
MCU de bahsedeyim 1sn 1.000,000 defa işlem yapabime özelligine sahiptirler bunu ben demiyorum Japonlar Tex olarak yazmışlar,yani bu demektirki 1 sn 800,000 adet Kapınızı açıkmı kapalımı olduğunu kontrol edip Sizin vermiş oldugunuz Emirlere göre Açıksa Kapatıp Kaplıysa açan ve bu işi 1 sn içinde icra ediyor demektir ,
Takıldıgınız ve Merak ettiginiz Benim konum ile ilgili ne varsa Çekinmeden lütfen Yazabilirsiniz,
saygılar/selamlarımla
Benim bahsettigim Firmaya yaptıgım Sistem 1.500m2 Kapalı alanlarda kablosuz 2.500m2 Acık alanlarda Kablosuz olarak kontrol edecek Sakın Gözünüzü korkutmasın kablosuz diyince Fiaytı Yüksek falan diye Fiyatı gerçekten ucuz tutup Sirkilasyondan Kazanmak istiyorum isteyen olursa bitince Garantili olarak yollarım