Merhaba arkadaşlar..ben ceviz bahçesi kurulumu hakkında desteklerinizi almakiıstiyorum ve hepinize şimdiden teşekkur ediyorum..benim Aksaray da 25 dönüm arazim var.rakım 1100.iklim şartlarına ve çeşit kıyaslarına bakınca en uygun fernor gozuktu bana.7*7 sisteminde kurmayı planlıyorum.sondaj actırılıp su cıkarılacak.muhendıs bana 70 metre gibi bı derınlıkte su bulundugunu soyledı.şimdi ben bu bahceyı kurarken sondaj+damla sulama sistemi+beton direkli tel çit+arazi işleme dikim çukurları+tüplü fidan gideri gibi giderlerle yanı anahtar teslim benim bu 25 dönüm araziye ne kadar harcamam gerekir.toplam maliyet nedir.bu konuda daha önce bahce kurmus yada arastırmasını yapmıs fikri olan arkadaslar bilgilerını benımle paylasırsa cok sevinirim..ayrıca anahtar teslım bahce kuran fırmalarla gorusen yada calısan oldumu nasıl bır rakam ıstıyorlar ucuk rakamlarmı.benım arazım aksaraya 80 kırsehıre 40 km uzaklıkta karasal ve gec donların goruıldugu bı yer..ben fornor dusundum ama sızce daha uygun bı tur varmıdır.ayrıca arazıye elektrık cekme sansımda var.simdiden hepinize cok cok tesekkurler...