fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İhracatçı zeytin konseyi başkanının istifasını istedi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_2_title_rich İhracatçı zeytin konseyi başkanının istifasını istedi

Dış Ticaret Müsteşarlığı ile Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği üyelerinin kurduğu Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nin sektöre zarar verdiğini iddia ederek, UZZK Başkanı Dr. Mustafa Tan'ın istifasını istedi. Zeytinyağı sektöründe yaşanan ve Referans Gazetesi'nde 23 Eylül 2008 tarihinde 'Zeytinyağında 5 milyon dolarlık tanıtım kavgası' başlığıyla haberleştirdiği çatışma, sektörde ipleri gerdi.Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi Yönetim Kurulu, dün bir yazılı açıklama yaparak, UZZK Başkanı'nı istifa seçeneğini düşünmeye davet etti. Açıklamada, "Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği'nden sonra Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi'ne de gerçek olmayan iddialarla saldırıya geçti. Türkiye'de zeytin ve zeytinyağı sektörünün çatı kuruluşu olma iddiası ile kurulan Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Ko...

Devami...
Working...
X