fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Maramarabirlik İstanbul'da şube kurdu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Maramarabirlik İstanbul'da şube kurdu

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu, yaptığı açıklamada, birlik yönetim kurulunun son yıllardaki gelişmeler karşısında özellikle pazar payını artırabilmek ve bugüne kadar gerçekleştirdiği markalaşma operasyonunun sonuçlarını alabilmek için geniş bir pazarlama teşkilatı kurmaya karar verdiğini söyledi.

Taviloğlu, bu konuda özellikle İstanbul'a odaklandıklarına dikkati çekerek, ''Hem İstanbul'daki çok büyük olan pazarın içindeki payımızın ciddi miktarlarda artması, bir de ulusal ve büyük zincirlerin merkezlerinin İstanbul'da olması nedeniyle onlarla olan ilişkilerin çok daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi imkanını da göz önünde bulundurduk ve İstanbul merkezli bir bölge satış müdürlüğü kurduk'' diye konuştu.

Süreç içinde Anadolu bağlantılarının da gelişeceğini ve buradaki deneyimler sonucu, pazarlama açılımlarını tüm yurt çapında geliştireceklerini ifade eden Taviloğlu, şunları kaydetti:

''Aslında Marmarabirlik Yönetim Kurulu için böyle bir çıkış büyük risk taşımaktadır, yani biz elimizi komumuzu değil de kendimizi taşın altına koyduk. Ama bölge üretiminin artması ve bölge üreticisinin giderek ürününü Marmarabirlik'e teslim etme konusunda yoğunlaşması, bize gelen ürün miktarlarının devamlı artacağı sonucunu da görerek bu açılıma gerek duyduk ve bu girişimi başlattık.''

Taviloğlu, şu an itibarıyla İstanbul Bölge Satış Müdürlüğü bünyesinde etkin olarak yaklaşık 30 kişinin istihdam edildiğini, ancak gelecek sonuçlara göre bunun önünün açık olduğunu belirterek, İstanbul'da mayıs ayı başında başlatılan çalışmalar çerçevesinde mobil, etkin ve her yere ulaşabilen deneyim sahibi elemanlardan kurulu bir teşkilat kurduklarını sözlerine ekledi.
    gazeteport
Working...
X