fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ekinci'nin çifte sevinci

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_2_title_rich Ekinci'nin çifte sevinci

Ekinci, araştırmasının Behçet Hastalığı tedavisinde yararlı olacağına inandığını söyledi.
    Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde görev yapan uzman biyolog Nurten Sayın Ekinci, Behçet Hastalığı ile ilgili yaptığı bir araştırma nedeniyle ödül aldığını öğrendiği gün, anne oldu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Bölümünde görev yapan uzman biyolog Nurten Sayın Ekinci, master tezini Behçet Hastalığı üzerine yaptı. Ekinci, Behçet Hastalığının çeşitli türlerini taşıyan 45 hasta ile 3.5 yıl süren “Behçet Hastalığının Aktif Döneminde IL-17’nin Rolü” konulu çalışmasını poster halinde 17. Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Kongresi’ne gönderdi.

Çok mutluyum
    Doğumunun yakın olması nedeniyle kongreye katılamayan Ekinci, yarışmanın sonuçlarının açıklanacağı kongrenin son günü olan 7 Kasımda sancılanarak hastaneye yattı ve oğlu dünyaya geldi. Doğumundan bir süre sonra bir arkadaşının kendisini arayarak, çalışmasının kongrede birincilik ödülü aldığı müjdesini verdiğini belirten Ekinci, “Arkadaşım Uzman Dr. Dilara Uygun Kocacık bana ‘Tebrikler birincilik ödülü aldın’ dedi. Ben de ona ‘Doğum yaptım’ dedim. Aynı gün çifte sevinç yaşadım” dedi.

Yeniçağ
Working...
X