İl Tarım Müdürlüğü tarafından "Avrupa Birliği Sürecinde Gıda Mevzuatımız" konulu seminer düzenlendi.Tarım İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen seminere Vali Süleyman Kahraman, Veteriner Hekim Dr. Muhsin Öztürk ve İl Tarım Müdürlüğü çalışanları katıldı.
Veteriner Hekim Dr. Muhsin Öztürk katılımcılara Gıda Mevzuatı hakkında bilgiler verdi ve konu ile ilgili olarak sunum yaptı.
Vali Kahraman toplantıda yaptığı konuşmada, Eğitim olmadan hiçbir şeyin olmayacağını, eğitimin hayatın olmazsa olmazlarından biri olduğunu belirterek seminerin faydalı olduğunu umduğunu ve bilgilerin paylaşılması gerektiğini ifade ederek, "Dr. Muhsin Öztürk'e yaptığı katkılardan ve verdiği eğitim seminerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Siz katılımcılara sabırla dinlediğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki siz bu eğitimi aldığınız zaman çok daha güzel hizmetler yapacağınızı ve eğitim alanında olduğu gibi tarım alanında da Karamanı ilk sıralara yükselteceğinize inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
kgrt
Benzer Başlıklar
Devami...