fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Özür dileme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Özür dileme

Tarih boyunca bir çok devlet kurmuş ve Yüce Dinimiz İSLAM'ın bayraktarlığını yapmış Şerefli TÜRK milleti; Yine tarih boyunca yok edilmek için çeşitli iftira ve karalama kampanyalarına hedef olmuştur.Bunlardan biride ne yazikki; bu günlerde kendini yazar-çizer ve aydın olarak tanıtan,ülkemiz nüfusuna kayıtlılar tarafından yürütülen sözde " Ermenilerden özür dileme imza kampanyası" dır.Ben Edebiyatcı değilim, ancak milletimize ve tarimize reva görülen bu haksız kampanya karşısındada susacak değilim.Öncelikle bu tarihini bilmeyen bu insanlar aşağıdaki yazımı iyice okumalarını tavsiye ediyorum. "Ermeni Techiri denilen olay öncelikle Osmanlı Devleti'nin İttiahat ve Terakki Fıkrası yönetiminin zamanında, Osmanlı devletinin Bazı Ermeni vatandaşların;Bazı yabancı devletlerin kışkırtması neticesinde,Osmanlı Tebasındaki diğer, Müslüman insanlara zarar vermesi nedeniyle, Bazı yabancı devlet subayların gözetiminde yapılan ve her türlü tedbiri alınarak, güvenli bölgelere göç ettirilmesi hadisesidir.Her devletin kendini korumak için alacağı tedbirler vardır ve bunlar doğaldır.Kaldıki bu göç esnasında bu ermeni vatandaşlara her türlü yiyecek,giyecek,hastane, ulaşım ve iskan gibi konularda yardımcı olunmuştur.Bu olaylardan sorumlu tutulan dört Osmanlı Paşası; Malesef ermeni komitacıların kurşunlarıyla can vermiştir."Buradan şunu kendilerine sormamak mümkünmü: Bu öldürülen 4 osmanlı paşasının özrünü kim verecek? ayrıca Cuhruyet döneminde öldürlen ve hiç suçu günahı olmayan diplomatlarımızın özrünü kim verecek?,Ermeniler Hocalıda, Karabağda,Erzurumda,Kars'da ve yurdumuzun pek çok yerinde yaptıkları katliamların özrünü kim verecek? Daha yakın zamanda; Avrupanın gözü önünde Bosna-Hersekde öldürlen ve Katliam yapılırken bu yazar- çizer tayfası nerdeydi? Kıbrıs'ta Rumlar bir sürü çoluk-çocuk demeden katliam yaparken nerdeydi?Günümüzde; Filistin'de,Keşmir'de ve Dünyanın pek çok yerinde Müslüman Kanı akıtılırken bu özür kampanyası başlatanlar niye bu katliama maruz kalan ve suçu Müslüman olmak olan insanlar için neden imza kampanyası düzenlemediler. BU nedenle bu imza kampanyasına tepki olarak aşağıdaki İnternet adresinde tepki kanpanya başlatılmış olup; site üyelernin bilgisine sunuyorum. Saygılarımla. Osman SEÇİLMİŞ. ADRES:http//www.ozurbekliyorum.com/?q=ozurbekliyorum.
Working...
X