fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

plus K

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_ilansel_com_title_rich plus K

Tarafından: erhangulantalya

Açıklama: Tamamen organik kökenli yapıdadır. Düşük oranlarda uygulama yapılabilir. Yapraktan uygulamalarda bitki besin elementlerinin alımını kolaylaştırır. Her türlü meyve, sebze ve süs bitkilerinde güvenle kullanılabilir. Meyvelerin şeker oranını arttırır. Meyve büyüklüğünü, tadını ve kalitesini arttırır. Meyve raf ömrünü uzatır. Topraktan uygulamalarda okside olmuş ve bitki tarafından alınamayan mikro elementleri çözerek bitki tarafından alınımını kolaylaştırır.İÇERİK %w/wSuda çözünür potasyum oksit (K2O) 55KULLANIM ALANLARIomates : Meyve tutum döneminde dekara 0,05-0,1 kg/100 lt su. 7-10 gün aralıklarla 100 lt su içerisinde uygulama tekrarlanır.Damlamadan uygulamalarda dekara 300gr-500gr meyve büyüme ve renk alma döneminde olmalıdır.Patlıcan: dekara 0,05-0,1 kg/100 lt su içerisinde meyve tutum Damlamadan döneminde uygulanır ve hasat devamında ihtiyaca göre 7-10 gün aralıklarla uygulama tekrarlanabilir.uygulamalarda dekara 300gr-500gr meyve büyüme ve renk alma döneminde olmalıdır.Biber: dekara 0,05-0,1 kg/100 lt su içerisinde meyve tutum döneminde uygulanır ve hasat devamında ihtiyaca göre 7-10 gün aralıklarla uygulama tekrarlanabilir. Damlamadan uygulamalarda dekara 300gr-500gr meyve büyüme ve renk alma döneminde olmalıdır.Salatalık: dekara 0,05-0,1 kg/100 lt su içerisinde meyve tutum döneminde uygulanır ve hasat devamında ihtiyaca göre 7-10 gün aralıklarla uygulama tekrarlanabilir. Damlamadan uygulamalarda dekara 300gr-500gr meyve büyüme ve renk alma döneminde olmalıdırBağ : Çiçeklenmeden sonraki 10-14 gün aralıklarla dekara 0,05-0,1 kg/100 lt su Elma & Armut : Taç yapraklarının düşümünden sonra dekar 0,3-0,5 kg/500-1000 lt su. İhtiyaca göre uygulama tekrarlanabilir.Muz : 1-1,2 kg /da. Çiçeklenmeden sonra en az 100 lt su içerisinde uygulama yapılır.Narenciye : Dekara 0,3-0,75 kg / 1000 lt su. Meyve tutumundan sonra uygulanır, ihtiyaca göre 14-21 gün aralıklarla uygulama tekrarlanır.Zeytin : Dekara 0,1-0,25 kg/100 lt su.Sert çekirdekli Meyve ağaçlarında: Meyve tutum döneminde dekara 0,3-0,5 kg/100 lt su ie pülverize edilir.10-14 gün aralıklarla 50-100 lt su içerisinde uygulama tekrarlanır.Çilek : 0,25 kg/ da. Uygulama çiçeklenmeden sonra yapılır. 7-10 gün aralıklarla 100-250gr/50-100 lt su içerisinde uygulama tekrarlanır.Plus K gübrelemesinde her gübrelemede olduğu gibi bitki besleme uzmanlarına veya firmamızın teknik birimine danışmanız tavsiye olunur.

Devamı için tıklayınız. Sorularınıız olursa, açılan sayfada ilan sahibine mesaj bırakabilirsiniz.
Working...
X