envor Arkadaşlar burada bahçede,balkonda ve serada amatörce topraksız tarım yapmak isteyen vede merak eden arkadaşlarla bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmayı arzu ediyorum...Saygılarımla...envor...
akcabey Cevap: Amatörce,Bahçede,Balkonda,Serada topraksız tarım sn.envor topraksız tarımın inceliklerini bizimle paylaşırsanız seviniriz
firatdicle Cevap: Amatörce,Bahçede,Balkonda,Serada topraksız tarım anlatın bize bizde yapalım bu işi kendi evimizde tarım yapmak hayal olmalı
hakan_kures Cevap: Amatörce,Bahçede,Balkonda,Serada topraksız tarım merhabalar ben topraksız tarım yapmak istiyorum 1dönüm arazinin en uygun maliyeti nekadar olur topraksız tarım hakkında bilgi verebilirmisiniz
bedegt13 Cevap: Amatörce,Bahçede,Balkonda,Serada topraksız tarım hakan küres bey benimde 1 dönüm arazim var benden önce topraksız tarıma başlatı iseniz tecrübelerinizi aktarırmısın
rethat07 Cevap: Amatörce,Bahçede,Balkonda,Serada topraksız tarım öncelikle bulunduğunuz yeri söyleyin artı örtü altımı yoksa alan sebzesimi bi ikincisi tek sezonmu çift sezonmu yani sade yazlıkmı yoksa hem yaz hem kışmı?
harun67 Cevap: Amatörce,Bahçede,Balkonda,Serada topraksız tarım topraksız tarımı açıklarmısınız şimdiden teşekkürler
aythe_vardar Cevap: Amatörce,Bahçede,Balkonda,Serada topraksız tarım ben öğrencilerimle amatör olarak okulda topraksız sebze yetiştirmeyi denemek istiyorum.Her türlü yardımları bekliyorum.Teşekkürler...