Cevap: Sayın Selsaraç
Merhaba sayın orcanöbekçi, mesajınızı dün gördüm ancak cevap verememiştim.
sukkulentlerle ilgili bir bölüm bulamadım demişsiniz. haklısınız böyle bir bölüm henüz yok. ancak uzmansel bölümünde sorularınızı uzmanlar cevaplandırıyor. Uzmanselde iç mekan süs bitkileri ve salon bitkileri olarak bir bölümümüz var ve uzman arkadaşımız cevap veriyor. bence bu sorunuzu o bölüme sorunuz. ben buradan taşımayayım. çünkü aşağıdaki şikayetiniz beni oldukça ilgilendirdi.
Zorlanıyorum demenizi şöyle anlıyorum. Agaclar.net sitesinde her kategori ana başlığının altında birkaç açıklama satırı bulunuyor. Bu açıklamalar ana sayfadan üyelerin hangi konularda yazmalarını ve hangi konularla karşılaşacaklarını açıklaması yönünden güzel bir uygulama.
Bu isteğinizi yerine getireceğim. ayrıca eksik anladığım bir yer varsa lütfen beni uyarınız. başka kullanım sorunları varsa onlarıda bildirirseniz sevinirim. İncinmek şöyle dursun memnun olurum.
Çünkü birisi bana sırtında akrep var dese ben o söyleyene dua ederim çünkü akrap bana zarar verecektir. Böyle düşünerek size bir kez daha teşekkür ederim. Saygılarımla...