serkan67 selam ben bugun siteye üye oldum.evimde hem boş vakitlerimi değerlendirmek hemde hoşça vakit geçirmek için balkonda domates biber tarzı sebzeler yetiştirmek istiyorum.bu konuda hiç tecrübem yok.bana bu konuyu anlatabilecek inceliklerini öğretecek arkadaşlara ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
serkan67 Cevap: herkese merhaba umarım bi yerden başlamak gerekiyo.bilgilerinizden faydalanmak isterim
biomer Cevap: herkese merhaba Tabi ki, bilgi ve tecrübelerimiz dahilinde ben de dahil tüm bahcesel ailesi soru ve sorunlarımızı paylaşmak için var.
yusufgoktas Cevap: herkese merhaba Merhaba arkadaslar,Adım profildede gözüktüğü gibi yusuf göktaş 😃 Askerlik hizmetimiz yeni tamamladım.Seracılıkla ilgilenmek istiyorum.Bilgi paylaşımlarımız için şimdiden teşekkür ederim...
biomer Cevap: herkese merhaba Hoşgeldiniz Yusuf Bey, Ben de nisanda yolcuyum inş. 🙂 Seracılık güzel bir yol. Fakat bildiğim kadarıyla ilk kurulum maaliyeti oldukça yüksek. Forumsel'de güzel paylaşımlar var. Sorularınız olursa da Uzmansel'e uğrayın derim.