cevizkekikkarmasy Dekara 10 fidan ceviz ekmeyi boş kalan yerlerede kekik ekerek yıllık masrafları cevizin 7 yıl geçirmesini beklemeden cepten harcamak yerine boş yerlere ekilen kekik sayesinde karşılamayı düşünüyorum. Acaba boş kalan yerlere kekik ekilmesinde bi mahsur olurmu. Engin tecrübeleriniz ve bilgilerinizden faydalanmak isterim. Yardımlarınızı benden esirgemezseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
fitopatolog Cevap: ceviz yetiştirimi boş yerlere kekik ? Dekara 10 ceviz az.Boş kalan yerlere kekik de ekersin nanede .5-6 YIL boş beklememiş olursun.
biomer Cevap: ceviz yetiştirimi boş yerlere kekik ? Zekice düşünülmüş. Peki dekara en uygun ne kadar ceviz ağacı ve ne kadar kekik (veya nane)ekebiliriz?
fitopatolog Cevap: ceviz yetiştirimi boş yerlere kekik ? Biraz arştırma yapınız forum içersinde gerekli bilgi fazlası ile var.
ceviz Cevap: ceviz yetiştirimi boş yerlere kekik ? merhabalar zaman ve ekibinizde problem yoksa ilk 6 yıl yapabilirisiniz ama cevizin işlerinden taviz vermeden saygılar mehmet sütyemez 533 562 68 46