Cevap: acer palmatum
Orcanobekci nin heyecanini cok iyi anliyorum o sorununu cozmus darisi benim basima,istanbuldayim uygun fiyatla acer palmatum bulabilirseniz,bana dunyanin en guzel haberini vermis olursunuz.O muhtesem renkteki yapraklari seytetmenin doyumu olmuyor.
Simdi den binlerce tesekkur..
Sayın ressam, ben mayıs ayında, bahçemde tam uygun bir yer olmadığını bile bile, Tuzla'da bir fidanlıkdan 80,-YTL ye aldım. Hayranı olduğum bir ağaç. İtalya'da yetiştirilmiş. Almadan önce yabancı bir sitede bu işin uzmanı olan kişilere mevcutların resmini gönderip onların fikirlerini aldım. Ayrıca dikim şartlarıyla ilgili olarak da onlara danışdım.
Hala ilgileniyorsanız, aynı fidanlığa ellerinde olup olmadığını sorar size bildiririm. Ancak kesinlikle bu konuda tavsiye eden taraf olmak istemem, sizin kendi seçiminiz. Çünkü, internetten sayısız kaynak okudum fakat buna rağmen bu ağacın tam özelliklerini kavrıyamadım. Mesela şu aralar yeşil yaprakların sayısı kırmızıları geçti, ama bu konuda bile çeşitli değişik görüşler var. Bir tam seneyi doldurup kendi tecrübemi edinmem lazım anlaşılan.
Ama gerçekten sahip olmaya değer bir güzellik.
Saygılar
[ATTACH]193[/ATTACH]