ogutm8 Merhabalar... Ben tarımsal amaçlı kurulu bir laboratuvarda kimyager olarak çalışmaktayım.Toprak ve sulama suyu analizleri konusunda her türlü bilgi paylaşımı için 'BİLGİ'yi paylaşalım.Bu sayede hatalı bildiklerimizi düzeltmek ya da yeni bilgiler edinebiliriz. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler... saygılarımla....
ubeyd Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... Hoş geldiniz.Bahcesel ailesinin sizlerden ve sizin bu aileden faydalanabilmeniz ümidi ile.
ebrar Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... Hoşgeldiniz sayın ogutm8, tabiki birikimlerinizden istifade etmek bizleri mutlu eder.
sahil52 Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... size bir kac numune göndermek isterim topraklarimizin durumunu ögrenmeyi bende cok istiyorum aramiza hos geldiniz
ogutm8 Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... sahil52 arkadaşım merhabalar; bizim kurumumuz İzmir de bulunmaktadır.siz hangi şehirde bulunuyorsunuz?
ogutm8 Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... merhaba sahil52 kardeş; sanırım ordu ile izmirin arası bayağı mesafeli...🙂
sahil52 Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... cantaya koyup getirmeyi düsünmemistim mesafelerin hesabini niye yaptiginizi anlamadimya neyse size calismamalarinizda basarilar dilerim
osman_yavath Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... tüm üye arkadaşlara iyi akşamlar dilerim
ogutm8 Cevap: selam arkadaşlar!..bilgi paylaşım zamanı..... hoşgeldin osman yavaş kardeş aramıza....🙂)