Cevap: Bu Konuda Bilgisi Olanlar Lütfen Yardım
selsarac;35770 yazdıSayın horozkent20, sorunu nasıl çözdüğünüzü buraya yazarsanız aynı sorunu yaşayan bir başka üreticimizde faydalanacaktır. Aslında ben nasıl çözüldüğünü öğrendim ama siz yazarsanız daha iyi olur.🙂
Sn Selsarac Çinko Şelatlı Ve Kuvvetli Bir Zehir İle Ben Sumigold Kullandım Karete 5 te Olabilir Fakat Bu Zehir Beni Hapşurtuyor Sumigold da Yakıyor Ama Katlandım Ve Halen de Yüzüm Yanıyor Üzümler Nasıl Yanmasın 🙂
Çinko Özelliği Ve içeriği;
Suda Çözünür Çinko (Zn) %15
EDTA Şelatlı Çinko (Zn) %15
Şelatın Stabil Olduğu Ph Ağırlığı :2-10
Bağda : Yapraktan 50-100gr ... 100 Litre Suya Uygulanır (Not: Çiçeklenme Zamanı Uygulamayınız Ve Dozu Aşmayınız )
Rekalama Girmesin Sorun Yaşayan Dostlarımız Olursada Çinkoyu Aramasınlar İsimini Verebilirim
DİSSOLVİNE E-Zn-15
İmalatçı firma : ALTINTAR
Uygulamanın Bu Gün 3. Günü Ve Bu Gün Tanelerin Yandığını Salkımları Tutup Yavaşca Salladığımda Salkımların Üzerinde Kalan Boncuk Tanelerinin Döküldüğünü Gördüm %10 Luk Bir Hasar Söz Konusu İdi Şu An % 7 Si Gitti Diyebilirim Artık Bundan Sonrasıda Cebe Kuvvet Şu An 2. Hormon Uygulamasını Yapıcam Ardından Ardından Sulama Yapıp Asmaların Gövdelerindeki Yaşlanmış Olan Yaprakları Aldırıp Geriye Kalan % 3 Lük Taneleri Toplamak Olucak 🙂
Sayın Selsarac Sizin Yönteminiz Ne idi ??
Sayılarımla