Cevap: Selamun aleyküm
Türkçe;35849 flarum-bbcode.forum.quote.wroteA.S yazıyorsunuz birincisi s harfine de nokta koyman gerekiyor... İkincisi Türkiye Cumhuriyeti içerisinde yaşıyorsan dikkat ediceksiniz ikiniz de değerli üyeler... türkiyeye diye yazmışsınız T büyük harfledir... Türkiye'ye olucaktır... Ama nedense A.S. gibi Arapça bir kelime unsuru olduğunda hemen sahipleniyorsunuz yoksa siz Arap mısınız? Bakınız madem burda paylaşım ve vatana millete hayırlı işler peşindeyiz o zaman artık Arap milliyetçiliğini bırakalım da şanlı Türk benliğini yüceltelim... İşine gelmeyen varsa da Birleşik Arap Emirliklerinde elbette kucak açıcak kimseler vardır... Bu foruma bu tepkimi belirtmek için üye oldum... Bu kafada giderseniz yine bir cacık olmaz... Temelden çatlaklar varsa ben o inşaattın bir merdivenine bile adım atmam... Forum yöneticileri eğer bu konuda uyarılar ve denetlemeler yapmayacaksa o zaman siz de bırakın gidin bu işi... Saygılar...
Sayın Kendini Türkçe uzmanı zanneden Bay/Bayan
Madem Türkçeyi bu kadar savunuyorsun, neden bu kadar hata dolu bir mesaj yazıyorsun. Önce kendin git güzel bir okulda Türkçe gramer ve imla kuralları öğren de gel bakalım. Öğrenemiyorsan gel öğretelim.
Bak sana yukarıdaki hatalarını yazayım da öğren.
ediceksiniz değil edeceksiniz yazılır.Bu arada Devrik cümle kullanmayacaksın!
"olucaktır" değil, o öyle yazılmaz "olacaktır" yazılır.
"burda" yazılmaz "burada" yazılır.
"açıcak" yazılmaz "açacak" yazılır.
S.A da Nokta koymalısın diyorsun da kendin inşaattın kelimesinde iki t kullanıyorsun. Yazdıklarını en son göndermeden önce bir defa oku.
Senin derdin ne? bizi nereye çekmek istiyorsun. İşine gelirse kardeşim. Burası bizim, İşini seven mesleğine gönül verenlerin sitesi. İstersen işin düşerse gelirsin gidersin. Ne senin gelmenle yüceliriz, ne senin gitmenle üzülürüz. Bizi lüzumsuz meşgul etme yeter.
Bahcesel bambaşka bir sitedir. Evet sizin günlük yaşantınızda fikirlerinizi ifade özgürlüğünüz olduğu gibi tüm yönetimin ve üyelerimizin de yeri gelince dünya görüşünü ifade özgürlüğü vardır. selam veririz de alırızda. Buna ne hakla karışıyorsun.
Burası siyasi bir site değildir. Siyasete çekmek isteyenlere de izin vermeyeceğiz.
Bahcesele sadece Türkçesi güzel olanlar yazacak diye bir şart yok. Bunu çok güzel katı bir şekilde uygulayan siteler var. Git oralara takıl. Tahmin ediyorum ki sende bir okullusun ve bu yaşına kadar konuştuğun gibi yazmaya devam ediyorsun. Tüm bahcesel kullanıcıları da konuştuğu gibi yazmakta serbesttir. Art niyet gördüğümüzü ikaz eder ve gereğini yaparız. Benim çiftçi ağabeyim buraya girdiği zaman soru sormaktan çekinmemeli. Höt! möt! laflarıyla küstürüp kaçırmak bizim amacımızda yok. Elimizden geldiğince de imla kurallarını ve hatalı yazılışları düzeltiyoruz. Amaç, insanlara Türkçe öğretmek değil. Anlaşılır şekilde yazmalarını sağlamaktır. Ortak bir dil kullanıyoruz. Ben eğer karşımdakinin dilini anlıyorsam, İngilizce de yazabilir, Hinduca da... Çince yazanlar var ancak onları okuyamıyoruz.
Becerebilirsen sende aç bir site, bize de haber ver, gelip üye olalım. Birde senin sitene bakalım nasıl oluyormuş ta oluyormuş...
Asıl sen bu kafayla bir cacık yapamazsın...
Ayrıca da söz hakkını saklı tutmak için üyeliğini iptal etmiyorum.