Cevap: Bu Meyvenin İsmi nedir?
O ilçede çalışan ben olsaydım ve ne olduğunu bilmeseydim, o bitkinin bir fotoğrafını çeker, bahcesel.com a yada başka bir forum sitesine gönderir ve en geç bir saat içerisinde cevabını alırdım. İster veteriner olsun, ister başkası bence farketmez. Herkes herşeyi bilecek diye bir kural yok. Önemli olan nereye soracağını bilmek. Ben olsam o insanların gazını orada alırdım. Habere konu olması çok çok anormal hatta anormal üstü...
Ben İl müdürü olsam anında il ve ilçe çalışanlarından, bu habere muhatap olanları, bu hataları ve ilgisizlikleri için affetmezdim.
Ben Tarım il müdürlüğünde Bitki koruma şubesinde çalıştım ve o kadar karmaşık hastalık ve zararlı durumunda kimseyi çözümsüz bırakmadık, sonuna kadar ilgilendik.
Vatandaş çözüm ister. Sonuca bakar.
Her kurum çalışanı şunu iyi bilmelidir ki, kurumlarını küçük düşürecek her türlü basın haberini engelleme konusunda uyanık olmalı ve haber konusu olmamak için elinden gelen tüm gayreti göstermelidir.
Çalıştığı kurumunun, kötü haber yapılmasında ilgisiz olanlar, bence en ağır ithamları hakederler.
Saygılarımla.