nklov Merhabalar...marul yetiştirmek istiyorum 14 dönüm arazım var hangi çeşit marul yetiştirmeliyim...gerekli aşamalar nelerdir..Yetiştricilik Sakarya Akyazı da yapılacaktır..TEŞEKKÜRLER..
tabyatci Cevap: Marul yetiştiriciliği Sn nklov: Bu sitede Sn Ubeyd'in marul yetiştiriciliği ile ilgili ayrıntılı bir yazısı mevcut.Tavsiye ederim,okuyunuz.sağlıcakla...
selahattin_yilmaz Cevap: Marul yetiştiriciliği Yaz marulu yetiştirieceğinizden funnly marul çeşidini tavsiye ederim bu çeşit hem tohuma kalkmaz hemde yaz aylarında yetiştirilebilir.
nafyz_eskithehir Cevap: Marul yetiştiriciliği merhaba ben bu yıl sera kurdum mart 10 da KIVIRCIK fidesi dikicem eskişehirde yapıyorum bu işi buraların havası nisana kadar soğuk olur seramda nasıl verim alabilirim herkese teşekkürler hayırlı günler..
selahattin_yilmaz Cevap: Marul yetiştiriciliği Sevgili nafız eskişehir, serdada yapsanız açıktada yapsanız kullanmanız gereken çeşit funly marul çeşididir. Yetiştirmeyi bildikten sonra ki en kolay yetişen bitkilerden birisidir marul neden verim alamayasınız ki.
nafyz_eskithehir Cevap: Marul yetiştiriciliği çok teşekkürederim selahattin bey iyi çalışmalar dilerim