robinalp Teknikerler Birliği "Ziraat Komisyonu" tarafından hazırlanan web sitesi hizmete açılmıştır. Tüm Ziraat Teknikeri arkadaşları bu siteye üye olmaya ve birlik olmaya davet ediyorum. Saygılarımla.. Web Sitemiz : ziraat teknikerleri,ziraat,tekniker,ziraat teknikeri,tarım,tarımsal,danışmanlık,tarım danışmanı,myo,lisans,ön lisans,sulama,tarım bakanlığı,çiftçi,uygulama,yök,ünvan,statü,birlik,dernek,platform,komis Alp Arslan Kırkpınar Teknikerler Birliği Ziraat Komisyon Başkanı
kaan Cevap: ZİRAAT TEKNİKERLERİ WEB SİTESİ HİZMETE GİRDİ.. HAYIRLISI OLSUN ZİRAAT TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ TÜRK TARIMININ BELKEMİĞİNİ OLUŞTURMAKTADIR...
akosar Cevap: ZİRAAT TEKNİKERLERİ WEB SİTESİ HİZMETE GİRDİ.. Selam sayın selsaracbey, İlerde süperkonularda yazışmak dileklerimle. Hoşçakalınız. akosar
rustem_unal Cevap: ZİRAAT TEKNİKERLERİ WEB SİTESİ HİZMETE GİRDİ.. sizede hayırlı olsun ben terli terbiye sistemi kuruyorum file cekiyorum eger yapmak ısteyen yaptırmak ısteyenlere yardım cı olurum 05314024697
fsimsek Cevap: ZİRAAT TEKNİKERLERİ WEB SİTESİ HİZMETE GİRDİ.. Tüm Ziraat Teknikeri kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun..
bahcezar Cevap: ZİRAAT TEKNİKERLERİ WEB SİTESİ HİZMETE GİRDİ.. Bu sene inşallah bende diplomamı alıp tekniker olacağım tüm dostlara selamlar ve saygılar
reyhan_dadly Cevap: ZİRAAT TEKNİKERLERİ WEB SİTESİ HİZMETE GİRDİ.. HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN. BAŞARILAR DİLERİM SAYGILARIMLA🙂="5"]
balbocedi Cevap: ZİRAAT TEKNİKERLERİ WEB SİTESİ HİZMETE GİRDİ.. tekniker ne demek ziraat mühendisi ile aynımı yoksa ziraat bilim adamı gibi bişimi araştırmacı olanlarmı?