seza Ben ziraatçı değilim ama tarımsal faaliyeti seven ve bu konuda ( Tarımsal yayınlar) arşivleme ve bilgi depolayan biriyim.Sizler kadar olmasa da araştırmalarım sonunda epey bir bilgi sahibi oldum .Hep beraber paylaşma dileğimle aranıza katılıyorum.
ubeyd Cevap: Merhabalar Arkadaşlar Hoş geldiniz sevgili Seza.Sizleri aramızda görmekten ve paylaşımınzdan memnun olacağımızı bilmenizi isterim.
damla50 Cevap: Merhabalar Arkadaşlar Bahcesel ailesine hoş geldiniz. Arşivinize yeni bilgi ve belgeyi buradan da toplayacağınıza emin olabilirsiniz.
selsarac Cevap: Merhabalar Arkadaşlar Sayın seza, Sitemize hoşgeldiniz. Sitemiz hakkında öneri ve tavsiyelerinizi bekliyoruz. Saygılarımla
marulcu43 merhaba bahce severler. merhaba arkadaşlar.az önce aranıza katıldım.yeni üyeyim.İnşallah önümüzdeki bahardan itibaren de ticari olarak bahce işi ile uğraşmaya bvaşlıyorum.Şimdiden bana dualar edin.Çünkü işin başındayım.saygılar selamlar.
ubeyd Cevap: Merhabalar Arkadaşlar Bahcesel ailesine sizde hoş geldiniz.İnşallah aktif olarak sizleri aramızda görürüz.