Cevap: HİNDİ GÜBRESİ KULLANIMI
Tebrik ederim bu bahsettiğniz konu okullarda 2 haftada anlatılacak bir ders konusu onu isterseniz size kitap öneriyim oradan araştırın çünkü bu soruyu sormanız demek sizin fermantasyon konusunda bilgi sahibi olduğunuzu gösterir.
O zaman biyologların derste gördüğü konu olan fermantasyon bakterileri etkileri görevlerini anlatan kitabı inceleyiniz.
Ziraat fakültelerinde okutulan açık ve kapalı alan da fermantasyonla ilgili bölümleri inceleyiniz. adam bu konuda müfredat oluşturur o yüzden siz bunları inceler ve yüzyüze görüşmede bunu cevaplarsak (o da nasip olursa) o zaman ancak anlaşabiliriz.
Ben bakteriler konusunu araştırdıkça kafayı yeme konumuna geldiğim için bu kadar önü açık ve ayrıca her cümleden 100 soru sorulabilecek olan ve esas olarak biyologların ana konusu olan bu konuyu bu kadar uzun burada giremem buna biyolog arkadaşlarım cevap vermeleri daha uygun olur.
Bilmek ayrıdır, uygulamak ayrıdır, ayrıca başkasının bilim dalında biliyorum ukalalığı yapmak çok ayrı bir konudur. Ben bunun için sizin dediğiniz o konuya fazla girmeyeceğim saygılar sunarım