Cevap: Ne Olacak Bu Sözleşmeli Personelin Hali
Sn Hemşerim:Bu iş dallandı budaklandı vede çorbaya döndü.Her kurumda ayrı statü var.Ancak o konuştuğunuz mühendis biraz yavan davranmış,yada mevzuatı bilmiyor.Sonra hadi diyelim o kurum üç,beş o personeli memnun etmiş,pekela öteki kurumdakiler ne olcak?Üstelik para haricinde sosyal haklarda var.İzin durumu,tayin,nakil,terfi,sicil.vs.emekli olunca kıdem tazminatı,ikramiye,aylık bağlama oranı,ayrıca o mühendis o kurama amir olma konumu nedir?Bence siz detaylı şekilde yazınızı hazırlayınız.Bizde okuyalım.Yukarda belirtdim ben bu konulara aşina insanım,o vatandaş kendini kandırmış.Dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir karışık sistem yoktur.Vede acil el atılması gerekl olduğu düşüncesindeyim.En başta bu iş Milletvekillerinden başlıyacak.öyleee yağma yokkk!!! Ben 30 sene prim ödeyeyim.Zar,zor üç kuruş aylıkla emekli et,Kendine gelince hemen kısa zamanda hak sahibi olll yaa.Nerdeymiş öyle yoğurdun bolluğuuu!!.Ondan sonra Hak-Huk;Adalet vs.vs.Sözüm hepsine.Bu memlektde bir tek Adnan KAHVECİ yok olmaz dedi.oda rahmetli oldu.Yaa hemşerim beni niye böyle abuk,subuk konuşturuyonuz.Sonra hem sitenin,hem benim başım ağrıycak nemize gerek,elin üç koyunu,beş keçisi.Sonra Güneşe karşı iş...din derler.Selam ve saygılar.