Cevap: AŞILI FİDAN YETİŞTİRME
bende sizin gibi siteye üye bir üreticiyim. mühendiste değilim, ben ve diğer arkadaşlar hergün bu sitede oturupta soruları cevatlamaya vakti yok ben bazen 1 hafta ginediğim oluyor herkesin kendine göre bir işi var.sadece boş vakitlerinde buraya geliyorlar. herkes herşeyi bilemez ben basit bir çifçiyim ama tcrübemden dolayı bazen benim bildiğimi mühendis bilemez teknik konulardada biz onlardan bilgi alıyoruz herşey karşılıklı ben hertürlü aşıyı zamanında yaparım tutar ama mühendis bunu yapamaz çünkü o benim kadar uygulama yapmamıştır. burada kimse kimseye kırılmaz yeterki sohbetler saygı cerçevesinde olsun. daha önce bir arkadaş yazmıştı herkes iyi klavye kullanamaz ve yazarken anlatmak istediğini tam aktaramaz diye( sanırım sn. saraçtı) bu dogrudur yazı yazmak hele klavye ile zordur onun için uzun cevap vermekten kaçınabilirler bunuda hoş gönmek lazım. benim yazılarımda da eksik harf hatası olabilir ben (f) klavye kullanıyorum önceden daktilo bilgim olduğu için on parmak kullarırım. sorularınızı günlük sorununuz neyse ona göre sorun bunda cevap alırsınız özel mesaj da atabilirsiniz.