uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım delimisin ne isin var;44859 yazdıhttp://photos.linternaute.com/recherche/bassin/3/ Buradan bir çok çesit resme ulasabilirsin ve hosuna gideni resimlen birlikte ekle bakayim nasilmis ona gore boyutlara gore bitki seçimi yapariz.Havuzda balik olucakmi birde havuzu yaparken aman deyim iki yada uç yerinden alternatif çikis sitemi yapiniz.Yazin hayvanlar sicaktan giriyor havuza cikacakyer yok boguluyorlar dogaya saygi lutfen:mad: serviste akvarumum var içinde lepistes, moli kılıçkuyruklar var bir de köpek balıkları onlar da beleşe geldi 🙂
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım üveyik kuşu;44863 yazdıüstad, evde bilimum mor, ak zambaklar mevcut. Pat (Bulgaristanda biz yatağa pat derdik ) de mevcut. baya bi rengi. şu köşede gördüğün yoğurt kovaların hepsinde bir de eski evlerde tohumları , soğanları mevcut. Annem hepsini köklerdi öle olması lazımmış yani o çiçeklere para vermicem, olmayanı da artık cami avlusundan aşırırız( aşırınca tutarmış, öle derler) yani o bahçe olacak. Babama dedim akşam, çit ölçüleri alınıp tel avlu geçilecek ilk işimiz. çiçek ekemicez ama inşaat kısmını yapalım bari 🙂 Ya ustad sen niye simdi admcagiza masraf ve is cikartiyorsunku elinde olanlari yapsan bu dunyada yasarsin cenneti be yaw😃Yazik degilmi adama benim gibi bir deli yuzunden koca bir isin altina girecek .
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Ah ben hata ettim kadinlara bahceden bahsedilirmi yaw caremesini erkekler ceker iste bole.😃Annende boyle bir sey bekliyormus firsat olmus yani. Neyse biz isimize bakalim su ana kadar yazdiklarimi anladinmi peki ustad?
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım anladım, linklere bakıyorum hep fransızca, ama benim yabancı dilim fransızca idi zaten, yabancılık çekmeyeceğim. akşama ayrıntılı bir şekilde bakıp tarım bakanı (annem ile istişare edip) döneceğim saygılar
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Herkeze gunaydin ustad resimlere baktinizmi?
mucahid36 Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Kardeş vermiş olduğum linkte belki ilgini çekicek birkaç fotoğraf ve plan modelleri ekledim sen hangi model bir bahçe istiyorsan onlar arasından planını yaparsın. Umarım yardımcı olmuşumdur teşekkürler. http://hotfile.com/dl/24142225/54d323c/peyzaj.rar.html
mucahid36 Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım kardeş bu link hotfile nin upload yeri oraya yükledim rar dosyasını sen üzerine tıkla regular download a da tıkla 60 sn bekle zaten saymaya başlar sonra clik here to download yazısına tıkla bilgisayarına rar dosyasını indir içindeki resimlerden ve plan lardan hangi model bir bahçe istersen birisini veya karışık modellerden kendi kafanca uyarla veya dahada düzenli olsun istiyosan bir ziraat mühendisi arkadaşa danış derim saygılar
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Bu çiçekleri yeni aldım Bulgaristan dan iki adet noılina iki kaktüs bir de adını canlı taş dedikleri iki çeşit aynı isimde iki çiçek şu palmiye kaktüs için ne dersin üstad
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Valla ustad resimlerini yada latince ismini soyleye bilirsen bende sana ne oldugunu soylerim açikcasi.
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım sanki resimleri yükleyebiliyorum da yüklemiyorum artık siz tahmin edin 🙂
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Ya ustad sen ettin yahu ne isin var iç mekan bitkileri ile? Antalya desen anlarimdaaa senin bolgene uymazki onlar.Dikenli palmiye çok yukselir boy atar ama zamanla.Iç mekani suslersin ama dis mekanda olmaz onlar ve ben sana bu isimleri vermemistimki.???Simdik ne etcez yaw?Vallahi sastim kaldim iyimi.???
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım günaydın ya üstad nolinaları buldum ve resmini ekleyemediğim bir kaktüs türü sadece yok senin o dediğin kaktüslerden istanbula bakacağım diğerlerini madem saksıya ekerim isimleri neymiş onların?
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Aloinopsis dan bir tur digeri ya yanlis hatirlamiyorsam amarika dolaylarindan bir çesit palmiye digeride seydi ya dur bulucaz dogru olaydi hemen derdik yaw
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım aman be üstad ne etçem ben hep zor soruları soruyorsun bana yok öle kaktüsler ama bulacağım bi de resimleri ekleyebillsem
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Buldum uçuncusunude Beaucarnea recurvata ailesinden olmasi gerek eksi 7 dereceye kadar dayanikli ancak nem oranindan kaynakli dikkat etmek gerek dis mekanda .Ancak sunu yapabilirsin ilk bahar ile sonbahar arasinda disarida saksi icinde bakabilirsin dur linkte verem .Beaucarnea recurvata - Jardin Exotique de Roscoff
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım http://images.google.com/images?q=nolina&rls=com.microsoft:fr&rlz=1I7ADFA_fr&um=1&ie=UTF-8&ei=4j9pS9zqDceQjAeuwaWzCQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBoQsAQwAA nolina fransizcasi
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım evet o işte soğanı tamamen toprağa gömme dediler yarısı dışarda kalacak şeklide olsun bg de nolina deniyormuş senin dediğin nolina değilmi hani iki tane istedin merdivenlerin iki tarafına