uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım bi de ayva çiçek açmış yaz mı gelecek ama bugün acaiyip rüzgarlı bir hava hakim buraya zor çalışılıyor
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım teşekürler beğendiğinize sevindim fikirlerinizi bekliyorum eleştirilerinizi de
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Yeniden selamlar yeni ufak değişiklikleri göstermek istedim 🙂 biliyorum bazıları için oldukça basit olaylar 🙂 neyse eski halini görün önce sonra da yapılan değişiklikleri bakalım nasıl olmuş ilk resim yolun eski hali ikinci resimler kömürlük duvarıdır
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım burası giriş yoludur makrame ördüm ve biraz önce astık babamın değimiyle beygir boncuğu 🙂 bunlar da kalan küntler onları dikip çiçekler ektik ve dışını kırnapla sardık. şimdi de vernik çekeceğiz 🙂
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım KIRNAP KETEN İPİDİR VE FARKLI BÜKÜMLERDEN OLUSUR GENELDE KIRSAL YÖRELERDE KULLANILAN SAĞLAM BİR KETEN BÜKÜMÜDÜR
sebasteli Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım abla kırnap dediğin kındap herhalde bizde kındap deriz😃 genelde tütün dizmek için kullanıyolar
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım Çok güzelmiş görüntüler su yoluna böyle bir çalışma yapılabilir neden olmasın çok teşekürler kırnap ewvet tütütn dizmek için kullanılır sen tütün bilirmisin ki ?
sebasteli Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım bizim buralarda tütün çoktr hatta komşu köyvar orda herkez tütünle uğraşır bütün köy tütüncü birde resim bizim ev deyil netten buldum sen örnek al diye baya güzel aynısı nı yaapa bilrsin çok basit ve masrafsız ama cennet bahçesi gibi ben en çok bunu beyendim hem güzel hem basit dağdan biraz taş toplarsın yerlere üzerine çim ekersin kenrlrad çiçek olur biter masrafsız bişiye benziyo sende böyle yap
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım resim içine de evet bizimde komşu ile böle bir yağmur su yolumuz var komşu ile sınırı oluşturan bişiler düşünüyorsuk ama annem çilek ekti bu yıl tam oralara çilekler bitince yerlerini değiştircez sonra orayı da böle düzenleyebiliriz. bizim buralarda dağ yok o yüzden böle taşlar da bulmak çok zor. Aslına bakarsanız iş yapmak mesele değil ama biz burda çok malzeme sıkıntısı çekiyoruz harbi bak
sebasteli Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım tabi tabi öledir aslında yakınlarda olsan ben yardımcı olurdum bu taşlara hatta bizim belediye bile bişiler yapmak için bir kaç traktör getirdi vaz geçtiler bir kenara attılar duruyo öle bende küçük taştan bi akvaryum yapmak için incelerinden seçeceğim bir yerdegörmüştüm😃 baya güzel ve hoş
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım uveyik kusu;51267 yazdıburası giriş yoludur makrame ördüm ve biraz önce astık babamın değimiyle beygir boncuğu 🙂 bunlar da kalan küntler onları dikip çiçekler ektik ve dışını kırnapla sardık. şimdi de vernik çekeceğiz 🙂 Heheh guzel oluyor ellerinize saglik bizim millete biraz cesaret vermek yeterli yapamayacagi bir sey yok her zaman derim yuce turk milletinin tek sorunu ilk baslangictir .:p
uveyik_kusu Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım sen ciddi beğendinmi üstad profesyonel olan gözünle bak ama 🙂
sebasteli Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım uveyik kusu;51369 yazdıkokoş muş isimleri anneme sordum 🙂 üveyik abla çiçeğin adı kokoş mokoş deyil kandırdın beni😡😡😡😡 zaten kokoş die bir çiçek yok😉 kokoş diye bana laf atmadın dimi:p😃😃
delimisin_ne_isin_var Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım uveyik kusu;51450 yazdısen ciddi beğendinmi üstad profesyonel olan gözünle bak ama 🙂 Ayipsin ustad begenmez olurmuyum 😃eniste begenmezsem zoppayi gosterecek adamin cani cikmis calismaktan 😃su an oyle goruyorsun ustad merak etme harika olmus ve cimler ekilince gor bak nsilda bir anda degisecek .Guven bana bak nasilda kaliyon yari yolda😃