Cevap: Lütfen Yardım Ne Ekmeliyim....
vido işi kolay veya foto olarak koy şimdi bende merak ettim senin şu mütiş tarlayı😃 abi bana kalırsan senin yer fazla deyil orda o yüzden muhtemelen yazları çalışırsın orda ama birazda asma dik burlarda olsan ben verirdim bende çok ama zaten aşılısı bile palı deyil biraz dik yazın yersin birazda şeftali dik en erken şeftali verim verir ama farklı farklı dik birde şeker eriği birde ığdır cinsi bir kayası var ondan birde şeker fare kayası dik yemesi lezzetlidir ama asmalarıda çeşitli al ama birtek çekirdeksiz üzüm cinsini alma on u kuşlar çok yer ama kokulu üzüm ve siyah üzüm bul iri cinsinden evin etrafına dik büyüdüklerinde bi herek yaparsın altında oturursun ben olmassa bi ara bizim bağ evinin yani bahçedeki evin fotosunu kayayım çok güzel ama sadece 1 odası var birde önünde 4e3.5 balkon var ama balkonun üstüde örtülü ama etrafıda gül dolu buyaz güller büyüdü aslında 10 kadar gül vardı baktım çok güzel oldular bende 20 kadar daha diktim güller ayrı bi hava veriyo yazın süper oluyo abi birde bula bilirsen iğde dik ama ideye para verme etrafında ide ağacı varsa ondan dal al bir kaç tane yere göm o kendiliğinden olur evin kenarına bir yere ide çok güzel kokar baharda mütiş bir kokusu olur dene bak böyle yap ama asmalar ve güller için fazladan yer ayırma evin etrafına dik yinede olurlar birde evinin etrafına ceviz ağacı dik ceviz büyüdümü gölgesi hoş olur bizim evin yanındada var birtane şebin ceviz güzel oluyyo serin oluyo ama sen bi foto yayınlada senin şu mütiş tarlayı görelim sonra yorum yaparız😃 ama abi bence tarlayı çoğuncalık cevizdik en güzel ağaç cevizdir ama ilk baharda en güzel ağaç vişnedir çok çiçeği olur kar yağmış gibi ondan ben vişne çiçeklerini çok severim ama abi sen birtanede veya bir kaç tane badem bul dik ilk bademler meyve verir o yüzden kış bitince baharda yersin ama bademler i tarlanın içine dikme kenara sık dik yani bademler için yer ayırma bademler her yerde olur yol kenarındaysa yerin kenarlara dik hatta bu kenarlara asma bile dike bilirsin hem yolu gerer senin için bi nevi çit gibi olur
balıklara gelince ben balıkları çok severim insan için farklı bi uğraş oluyo insan onların yüzüşünü izlerkene huzur buluyo ama benim akvaryum küçük bende aksine büyütmek istiyom akvaryumu ama kısmet neyse bende lepistesler var hatta yavruluyola ama akvaryum küçük olduğundan biraz huzursuzlanıp sitrese giriyola bir seferinde 60 kadar olmuşlardı 50 25 lik akvaryumda ama sonra hastalık girdi falan ama şimdi tekrar üretiyom yavruluyola ama bakmak ilgilenmek gerekiyo ama benim kız içine bişiler atıyo sürekli oynuyo onlarla o yüzden ayrı yere koydum başka odaya ordada bakması zor oluyo göz önünde olması lazım biraz balıkların ki ilgileneyim falan senin hayat nasıl gidiyo abi aslında geçen gün ben sana diyecektim abi bu karda kışta çifte gidilmez die ama oranın iklimi farklıdır die demedim toprağı çamurda sürersen toprağın dengesi bozulur aslında hiç bi çiftçi mecbur olmadıkça toprağı çamur iken sürmez saygılar