narici Cevap: Patentli cimin üzümü fidanı Bizim yörede tümbü derler kabarcığın siyahı, Malatya'da Arapkir karası da var, cimin üzümü tarifine uyuyor.
memedali Cevap: Patentli cimin üzümü fidanı Merhaba arkadaşım. Ben cimin üzümünü pek fazla tanımıyorum. Bununla ilgili Erzincan üzümlü köyünde fidanını pazarlayan Ömer beyle görüştüm kendisinden temin edeceğim. Şeker hastalığım olduğundan dolayı bu meyveye ilgim oldu şeker oranı düşük imiş ilginize teşekkür ederim. Memedali 05333316200
sebasteli Cevap: Patentli cimin üzümü fidanı bizim buralarda bu üzüme mevlana üzümü diyolar ama aynı üzümse şekeri çok az yani şeker hastaları içinmiş fazla lezzeti yok ama çok yüksek verimli ve iri tanli falan güzel gösterişli bir üzüm verimi çok yüsek olduğundan çok ilgi çekiyo bizim evin balkonunda var ama normal bir üzüme göre daha verimli ve taneleri büyük ama başka üzümde olabilir😃 falan ama bizim evdeki siyah deyil beyaz yani hanım parmağımı ne var bizim buralarda tilki kuyruğu derler ona benzer bir üzüm
kum9 Cevap: Patentli cimin üzümü fidanı kum9;56592 yazdısn. karabudak elinizde fidan var mı ? sayfayı, okuyunca (dostların ikazıyla) bir hususu sn. karabudak'a duyurmak istedim. biz asmayı tüpte satın aldığımızda köklenmiş, dallanmış olarak alıyoruz. aksı halde satılan çelik olur, fidan olmaz. eğer köklenmiş fidanınız varsa açık köklüde olur (iklim artık uyğun olmaya başladı) temin etmek isterim. yarel ve geleneksel asmaları yetiştirmek istiyorum hobi amaçlı.