delimisin_ne_isin_var Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Yok be abisi havalar kotu gidiyor ve bazende bilgisayar acik gerci bilgisayar ghiç kapanmaz benim nerde olursam oluyum.
delimisin_ne_isin_var Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Kim benmi benim meslegim tellakcilik hamamda tellak yaparim 😃
delimisin_ne_isin_var Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Biraz daha açik konusmak gerekirse burada saunada bayanlara masaj yaparim.😃😃😃😃
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin AĞAÇLARA MASAJ YAPIYO OLMAYASIN:d😃D😃😃DDDD😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃: :p:eek::eek::p:p:rolleyes::eek::eek::eek::eek::p:p:p:p:eek:
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin abi burbal abi demişti sarı kartı gösterecekler diye bak siteyi amacı dışında kullanıyoz son iki yazımız yok😃 bende selsaraç ne zaman bu muhabbete müdahale edecek die merak ediyordum😃
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin delimisin ne isin var;46754 yazdıKim benmi benim meslegim tellakcilik hamamda tellak yaparim 😃 abi ağaç hamamında ağaçlara tellakçılık yapıyo olmayasın::eek::eek::eek::eek::eek::p:p:p
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin burbal abi yine kim bilir kimin tarlasında kimin fotoğraflarını çekiyodurD😃😃😃😃😃:😃😃D:😃😃😃😃😃😃
bur_bal Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Bende gittiğim yerlerde forumda bulunan arkadaşlara faydalı olmak için bir iki resim ve adress yazıyorum sevgili eşkiya belkilim faydamız olur bizimde değilmi ama....🙂😃😉:rolleyes:;D:cool:
delimisin_ne_isin_var Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Ya bu bur bal abide ajanmidir dervismidir yahu.Bir anda çikiveriyor piyasaya.😃
bur_bal Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin delimisin ne isin var;46953 yazdıYa bu bur bal abide ajanmidir dervismidir yahu.Bir anda çikiveriyor piyasaya.😃 Valla arkadaşlar iyi gaz veriyonuz heeeeeeee........😃🙂😉:p:o:rolleyes::cool:;D😃😃
delimisin_ne_isin_var Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Cilingir sofrasini ne zaman kuruyoruz abi?Arilarida alirsin hem saga soz bende fransiz sogani getirecem bahcene ekersin.
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin delimisin ne isin var;46953 yazdıYa bu bur bal abide ajanmidir dervismidir yahu.Bir anda çikiveriyor piyasaya.😃 bence burbal abi siteyi dıştan izliyo kendiyle alakalı bir yazı gördümü hemen atlıyo olsa gerek belki oda iki üyelik kullanıyodur😃
delimisin_ne_isin_var Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Yok ya ben eminim bur bal abi aldi bilgileri artik bizi sevmiyor😃😃
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin BUR.BAL;46951 yazdıBende gittiğim yerlerde forumda bulunan arkadaşlara faydalı olmak için bir iki resim ve adress yazıyorum sevgili eşkiya belkilim faydamız olur bizimde değilmi ama....🙂😃😉:rolleyes:;D:cool: abi benim içinde faydalı bişi yapsan birkaç fidan tarlası fotoğrafı çeksen bende baksam😃
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin bencede öle gibi çok boşluyo bizi ilkden hızlı giriş yaptı şimdi zemheride sinek gibi bir görünüyo bir görünmüyo
delimisin_ne_isin_var Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin Bu arada ubeyde abi ilen tabiatci abi hiç ilgilenmiyor bizmlen yawiçkiyi duydular kayboldular😃
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin onlar kesin bana bozukturlar😃 senle alakası yoktur😃 belkide içki muhabbeti onları açmamıştır başka şeylerden konuşalım
ethkiya Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin abi ben yine bi soru sorarım meyve fidanı yetiştiriciliği sorusu gibi sonra onları kışkırtırım bütün site üstüme atlar😃😃😃😃D😃😃😃::😃D:😃😃😃D:😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃D:😃