Cevap: Kadir'in Geliboluda'ki Bahçesi.
delimisin ne isin var;46463 yazdıHatta içlerindede almanyada egitim almis olan kimyasal maddeleri savunan kisi var .Bana dediki ispatla kimyasal madde oldugunu içerisinde sapka çikaricam .Yalançi herif daha sapkasi yokmus olmayan seyi çikarmaktan bahsediyor.Diyecegim o durki su bir gerçekliktir .Turk ulusu kendini begenmisleri hiç bir zaman sevmedi bu bizim genimizde var burnu buyukleri asla sevemedik ve sevmeyecegizde .Biz halkiz ve nereden hangi sartlardan geldigimizi biliyoruz.Iste çanakkale koyun koyuna sehit dustuk yine dusecegiz .O zaman burnu buyukluk niye.😃
Arkadaşım delimisin ne isin var, duygu dolu yorumlarına teşekkürlerimi sunarım, sizinle çok örtüşen taraflarımız var yorumlarından o yönde hisler uyadı, toprak ve tarih konularında iyi paylaşımlarımız olacak, şimdiden bunu belirtmekte fayda görüyorum.
Sizin Çanakkale savaşları ile anlatımlarınıza bir duygusal gerçek te ben sunayım, size gelibolu savaşlarıyla ilgili önemli bir konuya dikakatinizi çekmekle sizinle bu konularda nekadar hem fikir olduğumuda belirtmiş olacağım.
Gelibolu savaşlarında, Kanlı sırtta sehit düşenlerin bu günün türkiyesini kuracak insanların olduğunun bilmem farkındamısınız, türkiyenin geri kalımışlığını arıyorsanız kanlı sırt savaşlarını başından sonuna kadar bilmelisiniz.
Benim yazlık bahçeli evimin geliboluda olması nedeniyle bu savaşları çok yakında öğrenme imkanlarım oldu, bu bilgileri sizinle seve seve paylaşabilirim.
Yorumlarıma bahçemden iki ürünümün resmini ekliyerek paylaşımlara sunuyorum.