uveyik_kusu Ekranımda başlat çubuğun üstünde olması gereken bir çubuk daha var hani TR ve EN diye dile çevrilebiliyor ve yazılarımızın % 50 %100 küçültüyoruz ya da büyütüyoruz. O çubuk bi şekilde kayboldu ve ben onu geri getiremiyorum yazılarım da çok büyük ekran kaplı nasıl geri getitririm
biomer Cevap: Acil yardım lütfen Denetim masasından klavye ayarlarına bakın. Bunun içinde muhtemelen dil ayarları da bulunmakta.
uveyik_kusu Cevap: Acil yardım lütfen işte işin garip kısmı da orada normalde dil seçeneği tıklanık anlam veremiyorum o yüzden çubuk yok beyaz bir çubuk ne olduğunu anlatabildimmi acaba ama harfelri küçültebildim teşekür ederim alakan için
uveyik_kusu Cevap: Acil yardım lütfen gülüm bak şimdi hani dil kısmını gizle diyorsun ya onu diyemiyorum o kilitli yav ne olmuş buna anlamadım koyu siyah la yazmıyo
cesurturk Cevap: Acil yardım lütfen Sayın uveyik kuşu sizin sorununuzun aynısı bende de oldu. Bu sorunu çözdüm. Yukarıda görünüme gelin, araç çubuklarına tıklayın, durum çubuğunu işaretleyin sorun bitecektir..
uveyik_kusu Cevap: Acil yardım lütfen cesurturk;46431 yazdıSayın uveyik kuşu sizin sorununuzun aynısı bende de oldu. Bu sorunu çözdüm. Yukarıda görünüme gelin, araç çubuklarına tıklayın, durum çubuğunu işaretleyin sorun bitecektir.. çok teşekürler