uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Bir dağda yürümek istiyorum hangi dağ önemli değil 🙂
delimisin_ne_isin_var Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Su anda bir apartmanin penceresinde olmak ve iki kizin bana assagidan gitar calmasini dinlemek isterdim
uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz APOOOOW şimdi bir bayırdan yeşil çimlerden aşağa doğru yuvarlanmak isterdim
delimisin_ne_isin_var Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Yok ben iki kizin baga gitar çalmasinda direniyom.
uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz apoooow 🙂 şimdi bir kupa kahve alıp Assos da tepede denize karşı şu sağ taraftaki kayanın üstüne oturup dünyayı seyredip '' şu gavurlar ağızının tadını biliyormuş beya'' demeyi isterdim
delimisin_ne_isin_var Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Ustad araba otomatiksa sorun yok he birde gps bulundursan iyi olur tarihte kaybolursun.Eger ugrarsan eski pazarlara bana eski ekmeklerlen peynir ve dometes al mis gibidir onlar .
uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz otomatik araba yok (manuel bulduğumuza seviniyoruz) gps mi o da ne ? yav biz geziye çıkınca elimize harita bile almıyoruz 🙂 şimdi kır restoranımda gözleme yapmayı isterdim .....
delimisin_ne_isin_var Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz valla bugun ormanda fransiz sogani toplamak isterdim.Hem ormanin uyanisini hemde fransiz soganlarinin kokusu ve yemeklerdeki nefis tadi harika olurdu.Hihi ogleden sonra izim çok degil gidecegim ve toplayacagim ohhh canima deysin .😃
ubeyd Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Başak vermeye başlamış buğday tarlası içersinde rüzgara karşı koşmayı isterdim.Tabi ki yalnız değil…..
delimisin_ne_isin_var Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Hiç gulecegim yoktu allah omrunu uzun etsin emi.Arkadan yaban domuzunu saldikmi valla tekte kosarsin ruzgara dogru 😃😃😃
uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz o kır domuzları senin o fransız soğanlarını yesinler de sana kalmasın emi 🙂 pint ball oynamak isterdim
delimisin_ne_isin_var Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Tum gun yabani ot temizledim sol kolum agriyor.Su an kuveti sacak suyla doldurup içerisine gul yapraklari atip o sicak suya girmek isterdim.En azindans kaslarim yumusardi be yaw .Valla çok kotu agriyor heralde kaslari zedeledik aman neyse ben kuvete kacarim .😃😃😃Ama once sarabimi bitirem be yaw uff valla cok kotu insallah gece uyurum yarin agaclara dadanan sarmasiklari kesicem yandim.
uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Şimdi Srebırna kuş cennetinde olmak vardı bir de oraya yakın bir dinlenme tesisi var kır bahçeleri insan daha ne ister
hafizee Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz ŞU AN OĞLUMUN YANINDA OLMAK İSTERDİM AMA OĞLUM YARIN DAĞITIM İZİNİNE GELİYOR🙂
delimisin_ne_isin_var Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Su an mezarimda uykuda olmak isterdim .Meleklerede hadin len sarabi yaradan yasaklamissa ben ne edem demek onlari tuttugum gibin sallayip atmak ve yeniden uykuma devam etmek isterdim heheh
uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Şimdi ilk okul öğretmenimin yanında olmak, ellerini öpmek, ak saçlarını okşamak, ondan af dilemek, güzel gözlerine bakmak, bizi biz yaptığı için teşekür etmek isterdim...
uveyik_kusu Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Şimdi ilk okul öğretmenimin yanında olmak elini öpmek ve bizi biz yaptığı için teşekür etmek isterdim
hafizee Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz şimdi sizinle olmak isterdim ama gitmek zorundayım inşaallah yarın 😉
erdinchalim Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz Şimdi İstanbul'dan uzak bir yerde olmak isterdim, Mesela Deliormanın derinliklerinde.