sema34 Gölge elemanı olarak kullanılan ßitki türleri neLerdir ? ßunlar hakkında bilgi verir misiniz?🙂 Lütfen çok acil ...
sema34 Cevap: Peyzaj ßen öyle ßirşey demedim ki siz yanlış anlamışsınız Gölge elemanı olarak kullanılan ßitki türleri neLerdir ? ben bunu dedim :S
sema34 Cevap: Peyzaj ßende ßilmiyorum işte peyzajla ilgili ßirşey heralde bilenler vardır belki diye sordum.Yok mu ßilenler acaba?
delimisin_ne_isin_var Cevap: Peyzaj Baska turlu olmus olmasin bi isim bana biraz saçma geldi isim.😃Golge elemani 😃
delimisin_ne_isin_var Cevap: Peyzaj Nedir bu golde elemani? Ne ise yarar ne uzerinde kullanilir? Biraz bilgi verirsen sevinirim😃
sema34 Cevap: Peyzaj ya aslında ßu ßir arkadaşın o yüzden hakkında bir bilgim yok. İnternette araştırdım ama bulamadım nedense 🙂
delimisin_ne_isin_var Cevap: Peyzaj Arkadasinin ogrenmek istedigi neymis ve ne uzerine verilen bir isimmis bu ?:confused:
delimisin_ne_isin_var Cevap: Peyzaj Ana hoca odev vermis .Peki hoca su sekilde soylemis olabilirmi? Golge yapan bitkiler?😃
behramkale Cevap: Peyzaj internette google (peyzaj gölge elemanı) yazarsanız sorunuzun karşılığını bulursunuz.
delimisin_ne_isin_var Cevap: Peyzaj sema34;47126 flarum-bbcode.forum.quote.wroteßaktım ama dahale birşey ßulamadım 🙁 ßide siz ßaksanız Kalbine sor o yapilacagi bilir😃Ya sen simdi golge yapmak içinmi bitki ariyorsun yoksa golge alanda yetisen bitkimi ariyorsun? Bunu oncelikle netlestirmek zorundayiz.Eger golgede yasayan bitki turleri ise link birakirim sizde karistirirsiniz içindekileri😃