uveyik_kusu Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Soner Arıca '' Derbeder''. Sen türküler söyle, Ayrılık, epsi işte...
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Grup yorum (istemeyiz vaad etmeyin cenneti bize ,cennet vatan olacak ellerimizle)
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Rodrigo'nun Gitar Konçertosu (nice koç yigitler serildi yere)Yasasin tam bagimsiz laik ve demokratik turkiye.😃 Telekomünikasyon İletiÅ?im BaÅ?kanlıÄ?ı
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Gary Moore - Still Got The Blues Telekomünikasyon İletiÅ?im BaÅ?kanlıÄ?ı
uveyik_kusu Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Eşref Ziya Terzi Sevda dedim Vatanım benim Ağlama Karanfil
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Rahmi saltuk (essegi saldim çayira otlayip karnin doyura ,gordugu dusu hayira yoraninda avradini) YA ISTIKLAL YA OLUM
ethkiya Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar yıkasınlar baş ucumda biter yediverenler ah aşıklar toplasınlar :😃😃😃😃 ismini şimdi unuttum ama askerde çok severdim😃 birde genelde türkü tarzı şeyler ve volkan konak
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. MADEM TURKSUN GOSTER URKSUN NE DEMEK ESKIYA,
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Hello Telekomünikasyon İletiÅ?im BaÅ?kanlıÄ?ı
ethkiya Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. delimisin ne isin var;48753 yazdıMADEM TURKSUN GOSTER URKSUN NE DEMEK ESKIYA, tam olarak bilmiyom ama bizim uzman askerde bizi gaza getirmek için bize söylerdi yani bizde o gazla düşmanın üzerine allah allah der saldırırdık😃😃😃😃😃
ethkiya Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. delimisin ne isin var;48753 yazdıMADEM TURKSUN GOSTER URKSUN NE DEMEK ESKIYA, aslında türklerin güçlü olduğunu belirtiyo gibi olsa gerek yani mademki türksün yapa bileceklerini göster senden ürksünler der gibi aslında bi edebiyatçıya sormak lazım ben açılımını yapamıyom😃:p:p:p ama kötü bi söz olmasa gerek
uveyik_kusu Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. lütfen konu dışına sapmayalım Vasil Naydenov : ''Stari priyateli''
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sevdiginiz sanatcilar ve parçalari. Sezen aksu Telekomünikasyon İletiÅ?im BaÅ?kanlıÄ?ı http://www.sihemtachouliusta.com/wp-content/uploads/2008/11/mustafa_kemal_ataturk.jpg