akcabey Cevap: peyzajistler buraya lütfen sn. aysenur , aramıza hosgeldiniz, hangi okulda okuyorsunuz veya mezunsunuz ? sitemize katkılarınızı bekliyoruz.......
goncatunay Cevap: peyzajistler buraya lütfen merhabalar bu sene bayındır myo peyzaj ve süs bitkileri bölümünü kazandım bölümle ilgili bilgi sahibi olanlarla bılgı alısverısınde bulunmak ısterım
orhantamer Cevap: peyzajistler buraya lütfen bayındırı kazanan dostum ufak bi yer ama tamamen çiçekçilikten para kazanıyo ilçe ben orada gizem peyzajın istanbuldaki yerinde çalışıyodum iş bulmak zor bayana sıkıntı yokta erkek hammalıktan başka bişey yapmıyo
tolga_somay Cevap: peyzajistler buraya lütfen İyigünler.Ben lise 2 ye gidiyorum.Ama kafama takılan birkaç soru var.Peyzaj mimarlığı ile Ziraat mühendisliği arasında ne fark vardır?Acaba niye Ziraatın puanı düşük de peyzaj mimarlığının puanı Ziraata göre yüksek?Bu konuda bilgi alabileceğim kişi veya yazılar varsa beni yönlendirirseniz sevinirim. IMG_2543.JPG IMG_2547.JPG IMG_2546.JPG IMG_2548.JPG