Cevap: angelino erik
Fevzi Hocam merhaba zize birkaç sorum olacak benimde badem bahçem var yeni meyva bahara doğru gözükmeye başlıyacak foruma okudum kafam karıştı bahçenin bulunduğu yer etrafı açık bir alan diyer bahçenin bulunduğu alan bir dağın kuzey batısında içindeki bademin cinside önemli ama genel bilgileri iyi kavrarsak sonrasındada iyi analiz yapabiliriz diye düşünüyorum bademlar 100 teksas,500 ferraknes, 100 nanperyal , 100 bertına, 50 feraduel 400 yakını köyümün bademlerinden kalitesi iyi olan cins RARIMDA :1150 geçen martın 18 de don oldu köyün bademleri hepsi dondu donla mücadele etmek benim önemli konuların başına geldi. hocam ben Burdurluyum Burdurda yaşıyorum sizin yazınıza okudum kış boyunca mı? 10 gün arayla mı? yoksa çiçeklenme devresine gelmeden yani pembe leşmeler olduğu zamanmı? bunları ilacı kullanılırken Kireçli göktaşına kullanacakmıyız yoksa bereber olmalarında zarar yokmu? SAMANMI ,LASTİKMİ, GÖKTAŞIMI ,BİTKİSEL ANTİFİRİZMİ yoksa Allah bilir Nasipse olurmu diyeceğiz. insan nasibi kendi oluşturur Allah verir derler yinetabiki Allah bilir ama bizede düşen görev yapacağımız birşeyler vardır diye düşünüyorum bizim oralarda genelde donlar 2 .3 gün olur
Hocam size daha önce ulaşmak istadim oma ulaşamadım