hezarfencelebi Kocaeli kandırada dönümlük yerim var. Burayı değerlendirmek istiyorum. Seracılık hakkında hiçbirşey bilmemekteyim. Benim isteğim ilk başlayanlar için izlenecek yol. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
hezarfencelebi Cevap: Seracılık Yukarıdaki yazımda dönüm olarak çıkmış kusura bakmayın "3 dönüm" olacak
cesurturk Cevap: Seracılık 3 dönüm yer bende olmuş olsaydı, ilk etapta serayı düşünmezdim. Yetiştireceğim ürünü açık alanda dener olumlu sonuç alırsam bir dahaki sene serayı düşünürdüm.
yavuztemel Cevap: Seracılık ANAHTAR TESLİM SERA TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNE YAVUZ TARIM 02365472020////05332075767 MANİSA
ubeyd Cevap: Seracılık cesurturk Arkadaşın dediğine katılıyorum. Bu işe yeni başlıyorsanız önce acık alanda deneme ve tecrübe ediniz. Mesela Kandıranda çok güzel çilek yetiştiriyorlar.İşe Çilek ile başlayabilesiniz.
urve Cevap: Seracılık Bence en iyi tercihi yaparsın seracılık yapmakla. ancak parasal imkanına bağlı olarak sana topraksız tarım yapmanı ve teknolojiyi iyi kullanmanı tavsiye ederim teknik detay almak istersen mailden ulaşabilirsin info@urve.com.tr