akus80 Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi ? Bilgisi olan lütfen cevap versin Unutmayın ilmiyle insanları memnun etmek farzdır .
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi Hala cevap veren yok mu çok sabırsızm elmam çok küçük ama ben o ürün verene kadar bekleyemem .
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi eşkiya;50651 yazdıunutma sabretmekte farzdır😃 Espriyle karışık bir sempati uyandırırırsam çabuk cevap alır rahatlarım diye düşünmüştüm hala farz ı kifayeyle yetiniyorum
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi Sevgili eşkiya senden başka tanıdığım yok forumda lütfen birbirimize iyi davranalım soyutlanmak istemiyorum bu forumda
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi Bu konuyla hiç mi ilgilenen yok ya... Tamam espri de yapmıyorum çok ciddi duruyorum ...
ethkiya Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi şaka yapmıştım ama osmaniyenin nerde olduğunu bile bilmiyorum soruna cevap veremem ama elma her yerde yetişir neden yetişmesinki ama fuji elma nasıl bişi bilmiyorum ama zirrat mühendisi arkadaşlar bu günlerde çok yoğun hepsi devlet memuru ve ikinci bir işleri daha var ve üçüncü iş olarakta seninde dediğin gibi farz olsun diye sitedeki yardıma ihtiyacı olanlara yardım ediyorlar yani sorunu mutlaka cevplarlar ama kimse cevaplamasa bile ubeyd abi ve tabiatcı abi kesin cevaplar sen onlara güven
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi Sayın eşkiya ilgine teşekkür ederim espririlerim umarım seviyesiz gelmemiştir ...yine de kusura bakma
ethkiya Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi FUJİ Kökeni: Ralls Jannet x Red Delicious melezidir.Meyve Özellikleri: Sarımsı kabuk üzerine portakal kırmızısı akıntılar, beyaz etli, gevrek suludur. Orta büyüklükte ve büyük olmaktadır Ağaç özellikleri : Kuvvetli gelişir, her yıl detaylı budama yapılmalıdır. Tozlayıcıları : Kendine verimlidir. Aynı zamanda çiçek açan diploid çeşitler ve Golden Delicious, Mondial Gala ile Breaburn tozlayıcısıdır. Hasat Zamanı : Geç dönem olgunlaşır. Anaçlar : M9, M26, M7, MM106 Listeye Dön
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi İntenette buna benzer birçok bilgi var ama çok açıklayıcı değil ..Ama Fuji elma yiyen bence başka bir elma yemez..Ben internetten bir fidan isteyip diktim ama tutar mı bilmiyorum .Osmaniye de satılan elmalar konyadan geliyormuş sadece onu biliyorum
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi Sevgili eşkiya elmam tutarsa sana da göndereceğim ilgin beni çok memnun etti .. ve cevap alacağımı hiç zannetmiyordum
ethkiya Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi :p:p:eek:akus80;50658 yazdıSayın eşkiya ilgine teşekkür ederim espririlerim umarım seviyesiz gelmemiştir ...yine de kusura bakma korkma arkadaşım bu forumda benden seviyesiz espiri yapan olmaz😃 bayanın birisini erkek sandım konuşma tarzıda acayip gelince kadına ters ters karşılık verdim:p😃:eek::eek::eek::eek:😃😃
ethkiya Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi akus80;50661 yazdıSevgili eşkiya elmam tutarsa sana da göndereceğim ilgin beni çok memnun etti .. ve cevap alacağımı hiç zannetmiyordum tutar arkadaşım neden tutmasınki elma heryerde olur takma kafana aldığın satıcı eyer dürüstse tutar deyilse şansa ama sen onu fazla susuz koyma ve yazında iyi baktınmı nasılsa bodur elma çabuk verim alırsın
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi inşaallah tutar .. Ayrıcaben kadın değilim ..Rahat olabilirsin..Ve espri düzeyli olduğu sürece sıkıntı olmaz nasılsa hepimiz tabiat dostuyuz
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi ayrıca pekçok elma var da bugün birisi kafamı karıştırdı yüksek yerlerde yetişr diye
akus80 Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi Sevgili forum sakinleri artık ben yatıyorum umarım bu konu yarın çözülür .Ayrıca forumda ilk günüm.. Ve ayrıca anlayışlı arkadaşım eşkiyaya bilimediği bir diyardan uzak bir selam
ethkiya Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi slm arkadaşım kendine iyi bak ama o ağacında anacı diyer anaçlarla aynı o yüzden eyerki başka elmalar yetişiyorsa o fuji elmada yetişir çünkü kökleri aynı hem yetişmese nolurki başka ağaç dikersin😃