delimisin_ne_isin_var Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! Ortaligi bir karistiram . Hanimlar japon ayvasi receli yapmasini bilen varmi?
sevgi_onur Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! bende varım.hastam nedeniyle siteye pek sık giremiyorum fırsat bulduğumda ise gecenin geç saati okuyup çıkıyorum.hepinize bol şanslar.
serilaaa Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! Hanımlar ayırımcılık yapılmasın bitki ve ağaçlar hatta tabiat için buradayız.Bu işin bay-bayan ayırımcılığımı olur.Bilgi veren kimsenin Bay veya Bayan olması hiç farketmez yinede aramıza hoş geldiniz,Selamlar
hafizee Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! serilaaa;52017 yazdıHanımlar ayırımcılık yapılmasın bitki ve ağaçlar hatta tabiat için buradayız.Bu işin bay-bayan ayırımcılığımı olur.Bilgi veren kimsenin Bay veya Bayan olması hiç farketmez yinede aramıza hoş geldiniz,Selamlar yok ayrımcılık yapmıyoruz yalnız merak etmiştim bayanlar yoksa yalnız benmiyim ayıp olmasın diye sormuştum 🙂
delimisin_ne_isin_var Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! Ay bunlar yemek tarifide verirler simdi.Insaf ya hanimlar bir japon ayvasinin recelini sorduk tarif veren yok.😃
fatoth0713 Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! bende varım yeni katıldım umarım faydalı oluruz birbrimize ben ziraat mühendisi 3. öğrencisiyim 🙂
orhan69 Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! arkadaşlar dometeste kral çiçek budaması nasıl yapılıyo.sadece ilk salkımdaki kral çiçekmi alınıyo yoksa bütün salkımlardakilerde alınıyomu cevap verirmisiniz..teşekkürler
mavikartal5 Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! sorması ayıp değil sayın orhan69 ben de bilmiyorum sorunuzun yanıtını ama aşağıdaki linke bir göz atmalasınız. zira sitemizde birçok sorunun yanıtı vardır. saygılar https://gardensel.com/tr/
kgulduren Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! merhabalar bende yeni üyeyim, kendimce saksıda bişeyler yetiştirmeye çalışıyorum.Toprakla haşır neşir olmak gerçekten çok güzel🙂 Buradan öğreneceğim çok şey var
ubeyd Cevap: Sorması ayıp olmazsa ! Hoş geldiniz, okullar acılıyor ziraat ve peyzaj öğrencilerini bekliyoruz.