Cevap: CHANDLER CEVİZLERİM KURUDU
Sn sebasteli:Öncelikle sağlık ve afiyet dileklerimle;Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.Ümitsizliğe kapılmayınız,hayat bir macedeledir vede ümit Fakirin bileme taşıdır.Dedim ya sizi azcık kandırmışlar.Gelelim kiraz işine :Burada bir ağbimizin 400 adet kirazi var vede Ziraat 900,yine aynı adamın bodur elma ve armut bahçesi var sayısını bilmiyorum ama;tam bir profosyenel ki soğuk hava deposuna kadar var.Kamyon,kamyon meyve satar.Büyük bir kısmı İdris yani mahlep üzerine aşılı,ama kendisiyle görüştüğümde sordum ve bazılarıda kuş kirazına aşılı.Her yıl bana söyler ve oraya tozlaşmayı sağlaması için biraz bal arısı kovanıyla birlikte götürürüm,oda sağolsun bana kirazdı,elmaydı,erikti ikram eder.Aynı zamanda büyük bir hayvan besisi var,yanında kesimhanesi bile var.Yani adam tam bir profosyonel.İkide oğlu var ki adamlar canavar gibi çalışıyor ve banada çok hürmet ederler.Gelelim sigorta işine ki O sigorta ekperleri öyle senin sandığın gibi değil uyanık kardeşim.seni suya götürür,susuz getirirler.İşin içinde uzmanları var ki ağacı öyle kafana göre sigortalamazlar vede zarardada poliçe şartlarını iyi belirlemeniz gerekir.Benim sözlerimi iyi değerlendiriniz,toprağın altı,üstü yapısı,iklim çok önemli yoksa böyle elinizi belinize koyarsınız diyorum.