vilivilicik Bahcemizde yer alan mavi ladinin bazi dallari kahverengiye dondu, sanki kurumus gibi. Acaba olmek uzere mi? Gerci yeni yeseren kucuk surgunleride var o yuzden tamamiyle olmedigini dusunuyoruz. Yakindan baktigimda bocek yada onun gibi bir zararlida gormedim. Gerekirse fotografinida yollayabilirim. Kurtarmak icin ne yapabiliriz? Saygilar.
selsarac Cevap: Mavi ladin kahverengilesmesi Resim ekleyebilirseniz yorum yapılabilir. Bu haliyle biraz zor
vilivilicik Cevap: Mavi ladin kahverengilesmesi Mavi ladinin iki adet fotografini yolluyorum. Fotografi cekerken ignelerininde cok kolay dokuldugunu gordum. Umarim kurtarma sansimiz vardir. Isterseniz Phinida olcebilirim. Bu hafta aldim ama henuz olcmedim.
delimisin_ne_isin_var Cevap: Mavi ladin kahverengilesmesi Bilader mavi ladinin gayet iyi durumda olmeyecek korkma.Ama mavi ladinde baska bir sorun var acaba nedir? Resimden anladigim bu .Ya senin ladinin farkli bir ladin yada surgunleri koparmisin.
vilivilicik Cevap: Mavi ladin kahverengilesmesi Bu mavi ladinimizin sorunu ne olabilir acaba,resimlere bakarak baska bir fikri olan varsa ve yazarsa cok sevinirim.