trusty Cevap: Tanışma Siteye bugun uye oldum. Izmit'liyim, I.U.Iktisat Fakultesi 1981 mezunuyum. Son 20 senedir Kanada'daydim, orada finans uzerine master yaptim,gecen Haziran'da yurda dondum. Site yonetimine ve katilimci arkadaslara selamlar.
emre_kuzu Cevap: Tanışma biomer;56134 flarum-bbcode.forum.quote.wroteMErhaba Emre Kuzu, hangi bölümdesiniz? Mobilya, yanlız pek alakam yok.
emre_kuzu Cevap: Tanışma Gürgen, çam, ceviz, karaçam, kayın, kiraz, meşe, akçaağaç, tik, kestane, bambu, ladin.
biomer Cevap: Tanışma Bakın varmış demek ki 🙂 Bu konularda bilgilendirici mesajlar gönderebilirsiniz mesela. Mobilyacılık ve Ağaçların Kullanımı gibi bir başlık mesela.
biomer Cevap: Tanışma Emre Kuzu;56141 flarum-bbcode.forum.quote.wroteGürgen, çam, ceviz, karaçam, kayın, kiraz, meşe, akçaağaç, tik, kestane, bambu, ladin. Tik ağacını bilemedim?
emre_kuzu Cevap: Tanışma Google sağolsun 🙂 Mobilya ilgi ve uzmanlık alanım değil malesef. Ben daha çok ağaçlar hakkında genel bilgi paylaşımları yapayım. Bonsai üzerinede olabilir.
emre_kuzu Cevap: Tanışma Tik Ağacı Familyası: Mineçiçeğigiller (Verbenaceae) Türkiye'de yetiştiği yerler: Yetişmez. Doğu Hindistan'da yetişen 20-25 m boyunda bir ağaç. Çiçekleri beyaz ve mavimsi renktedir. Odunu çok sert ve dayanıklıdır. Aynı zamanda reçineli olduğu için kolay çürümez. Kullanıldığı yerler: Gemi teknesi yapımında, mobilyacılıkta makbul bir ağaçtır. Kaynak : Tik Ağacı hakkında ansiklopedik bilgi